agulek80
Fanka BB :)
Witajcie,
jak zdrówko Waszych Maluchów? U nas na razie ok, Marcin chodzi bardzo zadowolony do przedszkola. Niestety pogoda nas nie rozpieszcza i nie przypomina lata...niestety....
Podwójne Mamusie, trzymam za Was kciuki :-) jesteście mega dzielne :-) ogarnąć dom i dwójkę dzieciaczków, to zasługuje na medal
jak zdrówko Waszych Maluchów? U nas na razie ok, Marcin chodzi bardzo zadowolony do przedszkola. Niestety pogoda nas nie rozpieszcza i nie przypomina lata...niestety....
Podwójne Mamusie, trzymam za Was kciuki :-) jesteście mega dzielne :-) ogarnąć dom i dwójkę dzieciaczków, to zasługuje na medal

zawiozłam Młodego do przedszkola, zrobiłam szybkie zakupy w Biedronce i do domu....wczoraj Marcin zobaczył zakonnicę i mówi "Oooo czarownica" łoj jaki wstyd ;-) oczywiście zaraz Mu powiedziałam, że to zakonnica a nie czarownica...u nas bez większych zmian, moja głowa nadal boli :-( od tygodnia biorę leki przepisane przez znajomą dr ponoć jej pomogły. Mówiła, że jak po tygodniu nie zadziałają, to mam odstawić. Widocznie mi nie pomogą :-( wezmę jeszcze ze dwa dni i odstawiam. Testuję nowe podpaski Always w projekcie trnd. Stosujecie może takie podpaski? Ja przyznam, że nie stosowałam już od lat ale teraz jestem zadowolona. Choć na noc i tak musiałam zastosować dodatkową watę ;-) ale podpaska na noc jest mega długa, byłam w szoku jak otworzyłam :-) Paczka od trnd wyglądała tak:
Młoda piszcząca, bo jej gorąco, śpi w samej pieluszce, inaczej mamy wrzask w domu.