Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bombusia coś mi się widzi, że Ty bankowiec albo jakiś urzędnik)) bo tylko tam jest premia i podwyżka zarazem:-)
dla mnie ciuszki, wanienki, wózki, nosidełka, foteliki samochodowe, kosmetyki, pieluchy i co tam jeszcze trzeba-to nadal abstrakcja i zupełnie sie tym jeszcze nie interesuje....![]()
!!!!

Już bym wolała wpłacić te pieniądze na konto dla dziecka, na procent. Dla mnie wózek za 2000-3000 zł. to kosmos, ale ta cena to mnie prawie z nóg powaliła 
dla mnie ciuszki, wanienki, wózki, nosidełka, foteliki samochodowe, kosmetyki, pieluchy i co tam jeszcze trzeba-to nadal abstrakcja i zupełnie sie tym jeszcze nie interesuje....![]()
Co do tego wózka, to ja rozumiem, że jak ktoś ma pieniądze, to go cena za bardzo nie interesuje, ale prawie 12 tysięcy?!Już bym wolała wpłacić te pieniądze na konto dla dziecka, na procent. Dla mnie wózek za 2000-3000 zł. to kosmos, ale ta cena to mnie prawie z nóg powaliła
![]()