Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam z rana:-)
chociaz wesoło mi nie jest, mam kamień na żołądku chyba i mega odruch wymiotny... zaczyna się niezły dzień.
w głowie to mam teraz takie mysli: "lecieć już? eee jeszcze.. eee już?? nie no chwila jeszcze... moment... już!!! eee.. tak już!!!" bleee..

Witajcie kochane z rana
Ja dziś złapałam porannego stresa przedegzaminacyjnego...:-(
Dziś czeka mnie ostatnia jazda z moim nauczycielem i jutro przyjdzie mi sprawdzić się na egzaminie... Kurczę muszę mieć te prawo jazdy...jak urodzi się maleństwo chcę przecież podjeżdżać do parku, do mamy...
Dziewczyny pozwólcie, że Was się poradzę... z góry zaznaczam, że nie chcę ciążą załatwiać sobie zdanego egzaminu, no ale ciąża raczej w płaszczu jeszcze nie jest widoczna, więc zastanawiam się czy i jak ewentualnie powiedzieć egzaminatorowi, że jestem w ciąży... Czy przypadkiem to nie zrobi złego wrażenia na nim... Jak myślicie?![]()
Ciamajdko dzwoniłas do ZUSu? Podjęłas w ogóle decyzję, czy pracujesz, czy idziesz na L4?
Z ta NOspą to bym jednak uważała,sporadycznie jak najbardziej,wtedy,kiedy jest taka potrzeba i zaleci lekarz,trzeba jednak pamietac,że długotrwałe zażywanie tego leku MOŻE doprowadzić do osłabienia napięcia mięśniowego u dzieci.Z tego względu wiele dzieci "ponospowych" ma problemy z ssaniem mleka z piersi i musi miec rehabilitację.
Piszę to nie po to,zeby straszyć te co biorą,ale przestrzec,ponieważ znam kobietę,która bierze Nospę profilaktycznie jak tylko cos ją zakuje(co jest często normalne,bo macica sie rozciąga),co wydaje mi sie nierozsądne.
Podobne działanie ma magnez,mozna zwiększyć jego dawkę;-)
Najbezpieczniej będzie poradzic sie lekarza swojego,co za leki są konieczne.![]()
witam z rana:-)
chociaz wesoło mi nie jest, mam kamień na żołądku chyba i mega odruch wymiotny... zaczyna się niezły dzień.
w głowie to mam teraz takie mysli: "lecieć już? eee jeszcze.. eee już?? nie no chwila jeszcze... moment... już!!! eee.. tak już!!!" bleee..
na 11 ide do pracy i tam zadzwonię... i Wam napiszę... bo ja to sie potrafię rozgadać a tam wiadomo, na tel. służbowym pogadac można:-)