reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2010

A ja miałam ziemniaczki z surówką wielowarzywną i rybkę mirunę (moją ulubioną). :tak:
Idę się położyć, bo się tak najadłam, że ruszyć się nie mogę. ;-)

reklama
Pomiędzy waszymi obiadkami dopisuje się do grupy sierpniówek hi hi :happy2: Dzidziuś pojawi się 16 sierpnia :-) mam nadzieję, że z wami ten czas mi szybko zleci

Ostatnia edycja:
Cześć!
Ale jestem dziś w dobrym humorku-ferie się zaczęły i mam 2 tygodnie laby:tak::-):-):-) Co prawda moja pannica pewnie nie da mi odpocząć, ale przynajmniej nie będę musiała rano wstawać do pracy:happy2:
Dziś powiadomiłam moje koleżanki w pracy o ciąży-zdziwione były, mówią, że nic jeszcze nie widać;-)

Dziewczyny jak tam u was z przybieraniem na wadze , bo ja zaczynam sie juz nie miescic w spodnie które zawsze nosiłam ,chyba bedzie trzeba wybrac sie na zakupy po rozm 40 :szok::szok::szok:
Ja jeszcze się mieszczę, ale myślę, że to kwestia jakiś dwóch tygodni. W pierwszej ciąży do 18 tygodnia chodziłam w spodniach przedciążowych, ale przy kolejnej podobno brzuszek szybciej wyskakuje;-)

Martuśka i Kiniusia napiszcie proszę czy miałyście USG dopochw czy przez powłoki brzuszne:) Z góry Bóg Zapłać, stresuję się tym dopochwowym, bo go nie lubię :) Taki palec grzebalec:-) Będę się musiała porządnie wysiusiać bo mam zawsze odruch siusiania jak się stresuję tzn parcia na pęcherz i się spinam:)
buźka
Ja mam to samo, ginka zawsze każe mi się rozluźnić:sorry2:

Pomiędzy waszymi obiadkami dopisuje się do grupy sierpniówek hi hi :happy2: Dzidziuś pojawi się 16 sierpnia :-) mam nadzieję, że z wami ten czas mi szybko zleci
Gratuluję i witam wśród sierpniówek:-)

Martuśka i Kiniusia napiszcie proszę czy miałyście USG dopochw czy przez powłoki brzuszne:) Z góry Bóg Zapłać, stresuję się tym dopochwowym, bo go nie lubię :) Taki palec grzebalec:-)

To zależy od jakości sprzętu. Z tego co pisałaś to będziesz miała robione na dobrym sprzęcie także myślę, że już przez powłoki brzuszne :tak:

Witam nową sierpnióweczkę :)

Witajcie
Ja tez moge już odetchnąć, za mną ostatnia sesja , mąż zdał egzamin z pediatrii. Mam tylko nadzieję, że trochę mu z tego w tej głowie zostanie. Dzisiaj byliśmy w restauracji i uczciliśmy nasze małe sukcesy.
Przyszły mi dzisiaj spodnie, które zamówiłam na allegro. Takie białe rybaczki na lato, i powiem wam szczerze, że dzisiaj na prawde brzusio mi wysadziło. Cieszę się bradzo :)
Ja mam USG 9.02. i chyba ni emusze pisać, że już nie mogę się doczekać.

reklama
Martuśka i Kiniusia napiszcie proszę czy miałyście USG dopochw czy przez powłoki brzuszne:) Z góry Bóg Zapłać, stresuję się tym dopochwowym, bo go nie lubię :) Taki palec grzebalec:-) Będę się musiała porządnie wysiusiać bo mam zawsze odruch siusiania jak się stresuję tzn parcia na pęcherz i się spinam:)
buźka

ja mialam normalnie przez brzuszek :)
nie wiem jak bym tam usiedziala w tym zimnym kijem w srodku 20 minut :p

Cześć!
Ale jestem dziś w dobrym humorku-ferie się zaczęły i mam 2 tygodnie laby:tak::-):-):-) Co prawda moja pannica pewnie nie da mi odpocząć, ale przynajmniej nie będę musiała rano wstawać do pracy:happy2:
Dziś powiadomiłam moje koleżanki w pracy o ciąży-zdziwione były, mówią, że nic jeszcze nie widać;-)

i pod tym wzgledem dobrze byc nauczycielem :p

Milusia, jak tam wizyta??

Do góry