Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ciamajdko, na twoją depresje proponuje, spotkanie z przyjaciółką przy lampce wina :-)(jednej!!!). Wyjście z domu na kilka godzinek dobrze ci zrobi. Zdążysz się zdystansować i odreagować.
Forum, to jest swego rodzaju grupa wsparcia, ale nie wiem czy zdołamy sprawić żebyś się poczuła lepiej na dłuższą mete:-(, chociaż bardzo byśmy chciały!
Ciamajdko, kurczę mole, no nie wiem co Ci poradzić :-( Może to jednak nie depresja i niedługo przejdzie? Nie wiem...:-( Starajcie się dużo rozmawiać i rozumieć nawzajem.
Ciamajdka , Pomyślałam ,że po prostu za dużo przykrości Ci się ostatnio nazbierało.
Jeżeli wygadanie Ci pomaga, to chyba tu jest właściwe na to miejsce
pewnie że tak, Marc
uda sie na pewno, tylko nie trać wiary z jednej strony i nie popadaj w obsesje z drugiej.
a co do pytania: ja juz czje sie wlasciwie dobrze, to chyba ten magiczny koniec I trymestru.
Teraz mnie katar dorwał i głowa mnie boli. Paracetamol połknełam wczoraj wieczorem bo głową ruszyć nie mogłam i dzisiaj rano to samo...z bólu na wymioty mi się zbierało..a teraz ucichła mi ta głowa :-)
Na chorobe pomaga domowy antybiotyk- mleko,masło,czosnek i miód. Polecam także nogi moczyć przed snem w ciepłej wodzie i szklanka soli.