ewelinka2106
Fanka BB :)
Witam i zamykam na wizytę!!!!
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!
Udanej wizyty! powodzenia :*
kolumnea dzieki za słowa otuchy, Mój tez porządnie kopie ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam i zamykam na wizytę!!!!
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz już mi przeszło, zjadłam nawet śniadanie
Dziś do pracy tylko na 3 lekcje i weekend:-) Tyle, że spędzamy go z Basią same-M pojechał na weekend z kolegami-ostatni raz przed porodem
Jutro pojedziemy do dziadków i jakoś minie nam czas...
) i wiecie jak była zaadresowana koperta-Małgorzata i moje nazwisko-ale ktoś się pomylił, jakby wyczuł, że to dla małej Małgosi

Najpierw zrezygnowaliśmy z pieluch w dzień, a dopiero po jakimś czasie w nocy-budziła się jeszcze jakiś czas, żeby się wysiusiać, ale teraz przesypia całą noc
:-)
18 czerwiec 2010 o godz. 12.20, co prawda do nie sobota, tylko piątek, ale to nic
:-)
Jak powiedzieliśmy rodzicom M., to dostaliśmy złote obrączki po dziadkach M. , przyszła teściowa (pierwszy raz od prawie 8 lat wykazała taki gest) dołożyła swoje 2 złote pierścionki (ma ich od cholery), poszliśmy do jubilera i będziemy mieć złote GPS-y
Dokładamy tylko 200 zł. za robociznę i będą

( w Łodzi standardowo szaro, buro i ponuro
).ewelinka ja tez panikuje bo jak widze ze dziewczyny maja duzo wieksze dzidzie to zastanawiam sie czy cos nie tak no i przez to ze moj maluszek jest maly moja ciaza jest mlodsza bo mam z ow termin na 4 sierpnia z w usg na 13 ale po zameczaniu lekarki pytaniami czy wszytko ok bo mnie to niepokoi ona stwierdziła ze tak zebym sienie martwiła no i dla pocieszenia dodała ze jestem malą kobitką wiec i dzidzi nie bedzie olbrzymem. To pomogło hehe![]()