rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witajcie dziewczynki. Mam pytanie :-)
Jaką w No-spe zażywacie? Tą zwykłą czy forte ??
Ja mam brac zwykła,na sporadyczne skurcze.
Forte to tylko na recepte.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Witajcie dziewczynki. Mam pytanie :-)
Jaką w No-spe zażywacie? Tą zwykłą czy forte ??

;-)
Ojjj powinnaś się zająć jakimiś felietonami...masz w pisaniu talenta
Kalinka - polonistka - Ci to mówi...zrób coś w tym kierunku, żeby talentu nie marnować:-)
Wiem, że teściowa doprowadza Cię skutecznie do szaleństwa...ale macie też, wspólne dobre dni, o których czasem tu piszesz więc wspominaj tylko je....;-) nie denerwuje się na zapas...tylko spokój i dystans!!!!

no ale to zależy od mojego samopoczucia...zobaczymy:-)
wyspana, masakra jakaś. 
wolałabym nie ponieważ znajomych na grilla zaprosiliśmy.

, wystarczy, ze stary chrapie za cały dom
!!!
tak imprezował w brzuchu pół nocy to ja mu teraz dam poszaleć przy miłej muzyce
wrrrrr
, na renty dożywotnie dla dzieci z samolotu prezydenckiego się kasa znajdzie, a dla powodzian??? ŻENADA
ale codziennie biorę magnez 1X i 2x2 luteina i duuuużo leżenia

z nudów zrobiłam już na śniadanie twarożek z pomidorem, rzodkiewką i szczypiorkiem.
...tak samo jak na jakiś spotkaniach ze znajomymi, karmiąca matka przy nas wyciąga pierś, a oczy mężczyzn wędrują wszędzie tylko nie na nią, obawiając się by jej nie zawstydzić i obawiając się by nie zostać posądzonym o wlepianie w nią zaciekawionych oczu

A kwestia wstydu nie dotyczy młodych matek:-) Ryk dziecka zmusi nas do wielu rzeczy...