reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie dziewczyny.... po weekendowej przerwie weszlam tu na chwilke tak wiec nie zdolam nawet zobaczyc co u was dzis bylam na pierwszych zajciach w szkole rodzenia bylo bardzo fajnie ale chyba bede miala lekkie zakwasy :) w ajblizszym czasie postaram was nadrobic ale nie dzis bo dzien poswieam na wkuwanie gdyz jutro czeka mnie obrona z rana tak wiec trzymajcie kciuki bo od dzis zaczynam cos sie stresowac zawsze tak mam przed ustnymi odpowiedziami ale mam nadzieje ze dam rade . tak wiec kochane trzymajcie sie trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty.... sle buziolki :-D

Bogusiu trzymam mocno zaciśnięte kciuki:)

A tak ni z gruchy ni z pietruchy wiecie co Shylą? Kurcze nie odzywa się:( smutno tu bez niej....
Shyla heloooooo!!! Gdzie jesteś??

Witajcie dziewczyny.... po weekendowej przerwie weszlam tu na chwilke tak wiec nie zdolam nawet zobaczyc co u was dzis bylam na pierwszych zajciach w szkole rodzenia bylo bardzo fajnie ale chyba bede miala lekkie zakwasy :) w ajblizszym czasie postaram was nadrobic ale nie dzis bo dzien poswieam na wkuwanie gdyz jutro czeka mnie obrona z rana tak wiec trzymajcie kciuki bo od dzis zaczynam cos sie stresowac zawsze tak mam przed ustnymi odpowiedziami ale mam nadzieje ze dam rade . tak wiec kochane trzymajcie sie trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty.... sle buziolki :-D

Kciuki mocno zaciśnięte, pisz jutro jaki wynik:)

Milusiu Shyla swojego czasu napisała, ze nie chce tu być z nami i sobie poszła:( Nie wyjasniając nam dlaczego..... niestety:(

Zaciśnięte :)

BOGUSIU ja oczywiście trzymam za Ciebie kciukasy.
w związku z pytaniem Marulki- poj ecia zielonegonie mam. PEwniena początku będzie to karmienie na żądanie aż mał i ja nie wyrobimy sobie wspólnego rytmu dnia. W praniu to wyjdzie i trudnno powioedziec. rownie dobrze moze byc tak, ze pokarmu nie bede miala i bede zmuszona podawac butle...roznie moze byc. Ale jestem dobrej mysli b:)

Hej sierpnióweczki ;-) Czytam Wam na bieżąco, ale jakoś nie mam głowy do pisania ...

Zamówiłam zestaw startowy z AVENTu z allegro no i dzisiaj przyszły mi te butelki. Myślałam, że są krystalicznie białe, a tu zdziwienie, bo mają taką żółtawą poświatę ... Troszkę się zdziwiłam i postanowiłam zapytać Was, bo czytałam, że niektóre także dokonały zakupy butelek z AVENTu. Wasze też takie są??
Może to mało istotne, ale jakoś nie daje mi to spokoju ...

hej

mam leeeeeeeeeeeeeeeenia takiego że szok...ino dupcia lenia nie ma tylko sobie rośnie

co do karmienia..pisałam juz wiele razy
ale po 1 nie wstydze sie karmic np w parku czy kajś..ale cycuszków na wierzch nie wywalam...przy znajomych...wolę iśc gdzies do pokoju by chłopiny nie czuły się skrępowane
po 2 karmić będę na żądanie..jak córcie..nawet czsto było co 15 minut... i godzinami wisiała..ale to nie ważne choć było męczące..3-4 miesiące i to jest naprawdę mega przyjemne no i wygodne;-)

wierzę że tym razem również będę długo karmić

ja też chce ten garnek do gotowania na parze..tylko poszukać muszę o większej średnicy bo te takie małe jakieś

reklama
Shira bardzo dobrze, że kupiłaś te w kolorze miodowym, bo to oznacza, że są one bez dodatku bisfenolu a :tak: Też takie buteleczki zakupiłam :-)

Do góry