Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam straszne bole jelit - to chyba sa jelita? to pewnie dlatego, ze od kilku dni przyswajam tylko owoce - i to w kg. dzisiaj na sniadanko zapodalam sobie müssli z siemiem lnianym i cos sie ruszylo, ale dalej boli. a jak to cos innego? M dzwonil juz kilka razy i pyta sie czy jedziemy do gin, albo do szpitala? nie wiem co zrobic, poczekam chyba jeszcze. moze w koncu wyladuje w wc i przejdzie....

super. no moje ubezpieczenie jest na pokoj wieloosobowy, dlatego za jedynke musze zaplacic - jesli chce oczywiscie. 

strasznie to denerwujace, nastawiasz sie, a tu....

a mały może się nie obrócił, bo sama lekarka powiedziała, że się na tym nie zna, a nawet jeśli to jeszcze ma czas się obrócić, więc spokojnie kochana 

weekend udany ale za to wczoraj nie obyło sie bez izby przyjec zaczeło sie rano dostałam lekkie skurcze ale ja jak to ja jak lekkie to nic i zbagatelizowałam temat zamiast od razu sie położyc pozałatwiałam sprawy na mieście a potem autobusem wróciłam do domu noi się zaczeło raptem dorwał mnie straszny ból brzucha a każdy ruch małej sprawiał ze jeszcze bardziej bolało nie mogłam ustać na nogach
dobrze ze maż zaraz wrócił to mogłam sie położyć ale nic nie pomogło ani leżenie ani no spa pojechaliśmy na izbe przyjęć tam od razu dostałam zastrzyk i podłączono mnie do ktg a potem badanie lekarka od razu stwierdziła ze sie przeforsowałam i za dużo chodziłam chciała zosrawic mnie w szpitalu ale zdecydowałyśmy ze teraz moge wrócić do domu pod warunkiem ze bede leżała a jakby co mam od razu przyjechać do szpitala wiec ja dziś na leżąco brzuszek jeszcze pobolewa wiec wole nie ryzykować . A i jeszcze jedno był z nami Kuba moje maleństwo było w szoku że widzi uwaga: TYLE GRUBYCH PAŃ JAK MAMA NA RAZ 

Więc objadlam się niemiłosiernie.

az mu sie znudzi w brzuchu siedziec
To oni cale lapsko do srodka pchaja i mietola te szyjke czy co? NIe wyobrazam sobie...U mnie nie wiem czy cos takiego praktykuja...wiem ze standardowo oxy podpinaja co mnie wcale tez nie bawi. Bede probowala uniknac jak sie da.
(powaznie!!pierwsze spioszki rozmiar 62!)i za cholere przez sn nie wyjdzie!
Nastepna wizyte mam 15.07 czyli w 35 tyg ciekawe czy mi jeszcze zrobia usg w 37...?
Ja bodziakow mam od groma - jak cos to M pojedzie i dokupi jakies spiochy czy co tam bedzie brakowac (ma dobry gust wiec ufam;-))
zacisnij nogi tak jak radzilysmy wczesniej Fiuufiuu i doczekaj na swoja kolej
:-) Najwazniejsze ze sie wszystko uspokoilo i jestes w domku.
Nienawidze tego bo sie od razu denerwuje, czy mu sie cos nie stalo po drodze itp. Zadzwonilam gdzie sie podziewa to mi sie chichral w sluchawke

cholera nie dosc ze zegraka nie ma to jeszcze se jaja robi ze mnie, a potem zdziwko ze chodze do tylu niewyspana, podenerwowana i cisnienie mi wariuje!! Nie trzymam nikogo na smyczy w domu, ale bez przesady kurde. Taka bylam zla ze hej, na szczescie zmeczenie wzielo gore i padlam spac spowrotem. Rano budze sie i widze po ciuchach ze lajdak dotarl do domu i jakos wstal i poszedl do pracy....Oczywiscie juz mielismy pol godzinna konferencje przez tel. bo ja nie umiem czekac i wszystko na swiezo leci. Zdazylam sie poklocic, wykrzyczec i pogodzic ale focha i tak mam dalej:-( Rozbawilo mnie tylko jak go spytalam czemu na sofie spal - "bo i tak bys mnie pogonila" hehehe na dodatek wychodzi ze ja jedza jestem No u nas na biala farbe byla kladzona biala i takie zacieki powychodzily. Widze, ze sufit nadal nie jest idealny, ale pal go szesc.Koralowa Ty mnie nie załamuj bo my Duluxem malujemy... jak nie pokryje to nie wiem co... ale może zalezy od tego jaki kolor na jaki się kładzie... jejć, no to "piękne" musisz mieć wyniki, do tego choróbsko, remont, sprzątanie!!!duzo siły, duuużo siły i zdrówka!
edit: a nie, poprawka, sprawdziłam.. malujemy Decoralem, ale jestem zakręcona![]()
koralowa fajnie, ze już po remoncie jak u mnie, teraz tylko czekam niecierpliwie na mebelki dla dzidzi, no ale z anginą i zapchanymi zatokami to masz nieciekawie, a robisz inhalacje z jakiegoś olejku np. eukaliptusowego??? można w ciązy,a bardzo pomaga na zatoki, bo antybiotyki to można brać ok. 3 tyg. nawet na takie infekcje, moze wspomóż sie naturalnymi sposobami?? Pomagają również tabletki Sinupret, są ziołowe i można w ciąży-ja brałam.