Witajce mamusie
Ja dzisiaj znowu jak zombie :/ Mały nie spał od 3 - do 5:30 :/ nie wiem o co mu chodziło, miał sucho, dostał cyca, brzuszek miekki, ukochałam go, wyprzytulałam a ten mały lujek nie chciał spać, tylko kręcił się na wszystkie strony, dostałam nawet piąstką w oko :/ wczoraj cały dzień był marudny, pospał łącznie może godzinkę...miałam nadzieję, że na noc padnie...no i lipa. Dzisiaj też marudził od rana, ale wsadziłam go do bujawki i kima.
urszulko - ta twoja teściowa to sorki, ale chyba jest jakaś upośledzona. Najpierw ta herbata...teraz marchewka? Dla niespełna 3miesiecznego niemowlaczka ?? heloł? kup jej jakąś książkę o żywieniu dzieci, niech baba sobie poczyta a nie wymyśla jakieś bzdury, które mogą poważnie zaszkodzić twojemu synkowi. Mężowi też daj coś do poczytania, żeby przypadkiem nie uwierzył w wytwory wyobraźni mamuśki. szczerze współczuję.
weroneczka - świetny śpiworek

wygląda na cieplutki. Jak naturalny to mały nie będzie się pocić. super sprawa.
bombusiu a macie ćwiczenia na wałeczku labo piłce? To właśnie jedno z Bobathowych ćwiczeń

Moża z powodzeniem stosować u każdego dzieciaczka. Jak ktoś ma dużą piłkę albo wałek, to kładzie się dziecię na nim na brzuszku i kula do przodu i do tyłu

na takiej dużej piłce nawet lepiej, bo można gibać się również na boki lekko. fajna zabawa dla maluszka i dla mamy a przy tym dobrze rozluźnia mięśnie.
właśnie słyszę jak moje dziecię które siedzi w bujaczku spuściło do pieluszki ładunek :/ obsrał zeberkę :/ no bo właśnie wczoraj dostaliśmy nowe pieluszki z tych wielorazówek ze wzorem w futerko zebry

będzie złoooo. idę czyścić małą pupę