Witam kooleżanki =)
Kilka dni nie zaglądałam, ale widzę, że wy też troszkę odpoczywałyście na długim weekendzie.
Mały drzemie po raz pierwszy dzisiaj, a ja pije kawkę i do jakiejś roboty. Bo po wyjeździe na "święta" nie mogę tego ogarnąć. Czy Wy jak gdzieś wyjeżdżacie z dzieckiem to też pół chałupy zabieracie? Bo ja tak, a teraz trzeba to wszystko z torby wypakować i poukładać w odpowiednie miejsca, WRrrrrrrr nienawidzę.
Poza tym u nas ok, dzień za dniem leci bardzo szybko.
urszulka teściową się nie przejmuj, a ubranka kupuj gdzie chcesz, niech się buja babocha.
riba a teraz nie bierzesz żadnych witamin? Ja nadal te co w ciąży bo one są i dla matek karmiących "Falvit mama".
kassia dobrze mieć już te chrzciny za soba też tak uważam, jak dla mnie faktycznie to była męka a nie impreza.
magda.wu, fiufiu a kto tam wie że ciuszki z lumpków? Przecież nie podpisane, a wiecie zauważyłam że czasem to z lupmeksu lepsze jakościowo niż ze sklepu.
Bombusiu super że Ci Alanek już tak śpi. Mój Joachimcio od dłuższego czasu ma właśnie dokładnie taki rozkład nocy, ale teraz chcę walczyć o przesypianie całej nocy.
A jak tam dieta? Cały czas Ci kibicuję.
Trzymam kciuki za Piotrusia i Luizkę!!!
Miłego dnia babencje.