Urszulko - czemu źle jak używane?, jak ładne to fajnie, a używane też potrafią być w dobrym stanie, a teściówka niech się wypcha

; sama też od niedawna wyszukuję takie okazje dla małego, np. dziś kupiłam śliczne spodnie jeansowe tylko za 6 zł :-)
magda.wu - żartujesz??? podniosą VAT na dziecięce akcesoria? przecież to i tak teraz sporo kosztuje? swoją drogą nigdy nie mogłam zrozumieć czemu taka mała bluzeczka (mało materiału) kosztuje więcej (albo tyle samo) niż taka dla mnie
Luizka - trzymamy kciuki całą rodzinką za Piotrusia
Bombusiu - u nas też położna była tylko raz i to dopiero jak mały miał 4 tygodnia, od tej pory cisza
kiniusia - witaj!!! fajnie że zaglądasz do nas, pisz co u was częściej:-)
navijko - gratuluje skończonych problemów brzuszkowych, no i fajnie że śpi w nocy ładnie, ooo jaka porządna pani domu - przetwory robi ;-)
MamaAneta - gratuluję opier*&%^* faceta, też mnie wkurza takie bezmózgie podejście

; miłego wolnego wieczoru :-) ciekawe kiedy mój M mi zaproponuje takie luzy

Misssi - witaj, napisz coś o sobie
A u nas dziś dzień w komplecie bo M miał wolne, co prawda trochę kursował i załatwiał ale większość część dnia spędziliśmy wszyscy razem :-) Uwielbiam takie dni i szkoda że nie mogą zdarzać częściej... Ważyliśmy dziś małego - ma dokładnie 5350 g - moje słoneczko kochane. Właśnie tatusiowi udało się go uśpić. Wczoraj ja usypiałam bo tatuś nie dał rady ;-) Mamusia uśpiła i dziecko i siebie

Spokojnej nocki dziewczynki
Edit - mam jeszcze pytanko, czy któraś z mam nie je nabiału bo szkodzi jego dziecku? i jak u waszych maluszków objawia się nietolerancja mleka?