Czesc dziewczyny :-( to jakas maskara jest ja juz nie moge

moje dziecko zmienia sie malego potworka no mam juz dosyc dzisiaj sie pobeczalam i to konkretnie no nic mu nie pasuje kurcze co sie stalo?????? ja mam nadzieje ze to na prawde zeby bo jak nie to ja sie wykoncze. w nocy budzi sie i gada jak najety albo sobie krzyczy allbo piszczy

a w dzien oglonie jest na "nie" nic mu nie pasi na rece nie , na plecki nie , na brzuszek nie a zabierz mi cos mama to "bede ryczal, krzyczal prezyl sie wyginal"!!!!!!!!!!!!!

jak tak dalej bedzie to rezygnuje z wyjazdu do Polski

bo nie poradze sobie z takim terroyrsta sama a na sama mysl 1,5 godziny w samolocie z takim diablem to mi sie juz slabo robi

Cosya ja Cie rozumiem mamusko!!!! ja to chyba jestem tutaj jedyna ktora jeszcze z nikim nie zostawila swojego dziecka oprocz tatusia . no mam z tym straaaaaaszny problem wiec potrafie sobie wyobrazic co czujesz. Buziam tulam i trzymam kciuki bedzie ok zobaczysz.
Wybaczcie ze tak egoistycznie i nie dokoncze ale wlasnie odebralismy telefon ciocia ktora miala dwa tygodnie temu operacje raczyska byla dzisiaj u lekarza bo cus bardzo bolalo i okazalo sie ze ma te cholerne metastazy matko tak szybko i juz przezuty