luizka4don
Fanka BB :)
Andziu a w jakiej miejscowosci jak mozna wiedziec ??Ale dzialke budowlana?/czy rekreacyjna??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to użmiech i pa pa pa :-) A tak poza tym firma ciągle na rozruchu, tak sie wydaje ze ciach mach i działa, a tu ciągle cos. Zreszta przy małym dziecku i opiekunce na dorywczo to ciezko cos popracowac. Od wrzesnia albo żłobek albo opiekunka na 3/4 etatu - zobaczymy na co nas bedzie stac, bo na razie bida az piszczy(same inwestycje), a to tego kredyt we franku
. Ech ale nie bede biadolić, bo mamy lato i choc dzis pada to jak jest ciepło to życie wydaje sie łątwiejsze. Buziaki dla wszystkich mamć i dzieciaczków. Moze niedługo znajde chwile zeby poczytac, ale nie ma szans abym nadrobiła. Ściskam mocno i życze udanych Wakacji tym które niedługo wyjeżdżają, uważajcie na siebie i korzystajcie z życia bo sie nam należy;-)pajkaa - my pewnie weźmiemy zapas słoiczków, poza tym nasz bąbel wcina podobne jedzenie do nas. na rybkę pewnie chętnie też pójdziebez przesadyzmu, wszędzie są sklepy, można kupić jedzenie dla dziecka.
luizka - budowlana w maksymilianowie, to od razu za niemczem![]()
Pajkaa może po prostu zrób zapasy i zawekuj :-) będziesz miała swoje gotowane, a przez drogę się nie popsuje.
Dziś Marcin mnie zadziwił, szedł za 1 rączkę, nagle się puścił i poszedł....ja w szoku, nawet nie zdążyłam policzyć kroków, ale było ich pewnie z 8. To już 3 Jego próba samodzielnego chodzenia i najdłuższa :-) jestem taka dumna z mojego Skarba :-)