Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

myślę, że u mnie przytulenie by nie przeszło, niestety.Młody potrafi się upomnieć o butlę, no nic zacznę próbować go oszukiwać, herbatką (wody się nie pije) potem trochę mm i stopniowo może się odzwyczai?PANIENKA
Sebek przesypia noceod miesiąca odkąd jest u siebie w pokoiku
zjada o 18 -150 ml mleka i o 21 ostatni posilek. Spi róznie czasami do 5:30 a czasami do 8:30
Podobno dziecko nie jest głodne tylko ma mus ssania
u nas się sprawdzilo
jak pierwszej nocy Sebus się obudzil dostal smokaprzytuliłam i to wystarczyło
je kaszkę z łyżeczki między 19.30 a 20. Tylko tak myślę że po obiedzie o np 15-15.30 do kaszki na dobranoc je tylko deser, lub owoce, czy chrupki, może tu spróbuję mu coś więcej dawać do jedzenia? Tylko znając mojego synka zje wtedy mało kaszki na dobranoc:-( Spróbuję jeszcze w nocy metodę mniej mleka na porcję wody. Zobaczę jak będzie? ehh a były już noce że spał bez pobudki na jedzenie, a teraz od czasu kolejnych zębów mu się to zmieniłoPanienka a o której dajesz mu kaszkę?? moze zmień mu godziny stalych posilków? podobno dzieci jedzą w nocy jak się nie najadają za dnia... u nas tak własnie było![]()
A jak u Ciebie wygląda schemat żywienia Sebusia?