anussia201
Fanka BB :)
Czy któraś z Was używa pieluchomajtek zamiast zwykłych pieluszek? Nati zupełnie nie chce zmieniać pieluszki ucieka i się wygłupia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja nie używałam. Też mamy problem ze zmianą pieluchyCzy któraś z Was używa pieluchomajtek zamiast zwykłych pieluszek? Nati zupełnie nie chce zmieniać pieluszki ucieka i się wygłupia

nie wiem kiedy to zrobię, ale zupełnie mi się nie chce. Nie wiem, czy to wina pogody, czy czegoś innego ale jestem jakaś śpiąca. Wybraliśmy się do sklepu na rower i...nawet nie dojechałam, ba Marcin zasnął
a wybrałam się do sklepu dosyć blisko, nie do tego co zazwyczaj jeżdżę. Zauważyłam, że Marcin traktuje czasami rower jako usypiacz i pokazuje rączką, że chce jechać jak jest zmęczony
ram musiałam jechać, bo za nic w świecie nie chciał usnąć w wózku.
jest on dosyć wysoki i na początku nie dostawał nogami do podłogi.
i czasami są różne śmieszne historie np kupa na wannie
24 sierpnia, wstawac jak mial 10 miesiecy. Teraz jest wlasnie etap wstawania i siadania najlepsze jest wlasnie to siadanie on to robi tak delikatnie ze my nie mozemy ze smiechu
. No i tez wstaje gdzie tylko ma taka mozliwosc ale o chodzeniu to na razie nie ma mowy
. Pierwsze zabki wyszly na dzien przed ukonczeniem 6 miesiecy.
pieluchomajtki nie pomoga w naszym przypadku poprostu staram sie to robic mega szybko albo dac do lapki zabawke malo uzywana albo cokolwiek do lapki byle mi sie nie wiercil ten diabelec!
plisss