agulek80
Fanka BB :)
Mój M jest strasznie zły, bo jadąc do kościoła, wjechał w dziurę i złapaliśmy kapcia. Opona rozerwana
remontują drogę, wycięta dziura nie była oznakowana, a z racji błota ze śniegiem, była mało widoczna....ech i nie wiem co teraz z naszymi planami o wyjeździe do sklepu, po różne rzeczy do domu....Marcin śpi, a ja oglądam serial "Lekarze" i szperam w sieci....jak mi się chce jeść...koszmar, muszę przestać jeść, bo jeszcze bardziej przytyję....ale co zrobić jak się chce?! Może kupię sobie chrom?!
A z innej bajki, Dziewczyny jakie macie lodówki?? tzn jakiej firmy (ewentualnie model), jesteście zadowolone??
mls fajowy pajączek :-)
Misssi fajnie, że chodzicie na rytmikę....a ja sierota nawet nie mogę się wybrać na basen
mallaika rolnikiem chcesz być, fajnie :-) będziesz profesjonalistką :-)
remontują drogę, wycięta dziura nie była oznakowana, a z racji błota ze śniegiem, była mało widoczna....ech i nie wiem co teraz z naszymi planami o wyjeździe do sklepu, po różne rzeczy do domu....Marcin śpi, a ja oglądam serial "Lekarze" i szperam w sieci....jak mi się chce jeść...koszmar, muszę przestać jeść, bo jeszcze bardziej przytyję....ale co zrobić jak się chce?! Może kupię sobie chrom?! A z innej bajki, Dziewczyny jakie macie lodówki?? tzn jakiej firmy (ewentualnie model), jesteście zadowolone??
mls fajowy pajączek :-)
Misssi fajnie, że chodzicie na rytmikę....a ja sierota nawet nie mogę się wybrać na basen

mallaika rolnikiem chcesz być, fajnie :-) będziesz profesjonalistką :-)
śnieg nadal jest, mróz spory. Rano było -8, teraz jest mniej bo świeci słoneczko. Zaraz będę robiła kotlety z brokuła. Koleżanka dała mi przepis i zrobię pierwszy raz, zobaczymy czy będą nam smakować.
To zes jedzonka nagotowała
i to wszystko zjedliscie? Dbaj o Was