• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2012

reklama
Sorry ze pisze jeden post pod drugim ale jak chce edytowac to mi sie strona zamyka.
Cornelka u mnie to byl tylko ten jeden objaw rozpoczynajacego sie zatrucia.Spuchnieta nie bylam,mocz tez ok tylko z dnia na dzien wyzsze cisnienie.Gin mowila ze na poczatku moze byc tylko ten jeden objaw.
Nastraszyla mnie ze przez cisnienie lozysko moze sie odkleic i moge stracic dzidziusia.Kazala brac torbe i do szpitala.W szpitalu dostalam tabl od cisnienia i spadlo mi nagle na 70/60 i zlapaly mnie dwa skurcze takie jak na okres i odeszly wody.Myslalam ze bede ze 3 dni i mnie wypuszcza z lekami do domu,wiec dzidziusiowej torby nie bralam a tu tego samego dnia wody odeszly
Mi to sie wydaje ze teraz tez bedzie oxy,bo wy macie jakies skurcze a ja nic.Raz na 2 dni pojedyncze.Pewnie znow wody mi odejda i zero akcji.W sumie to nawet bym chyba tak wolala bo 2 godz meczarni z oksy i po sprawie a tak to trzeba sie meczyc i meczyc.....

Sto lat k8libby! lekkiego porodu, ślicznego zdrowego maleństwa i szybkiego powrotu do formy!

dzag fajnie że się odezwałaś :-)
Ja dzisiaj tylko czytam, zaraz wychodzę i pewnie wrócę późnym popołudniem, trzymajcie się w jednym kawałku ladies :-)

Co robią kobiety w ciązy jak nie mogą spać, buszują po internecie i kupują. Aga, kruszki udało się coś kupić?
U mnie tez już chyba poród coraz bliżej. Od wczoraj zauważam na wkładce i papierze taki pasemka krwi, jasnej. Mam nadzieję, ze to nic złego. Ma tak też któraś?
sluchaj czy to nie objaw zapowiadajacy porod? mi wylecial czop z corka i potem takie paski krwi jasnej, ale moze masz na odwrot, paseczki moga byc tez na poczatku przeciez, poza tym masz zaawansowana ciaze :) dzien x nadchodzi :)

k8libby wszystkiego naj naj naj!!!

A ja dziś pogryzłabym wszystkich napotkanuch na drodze. Będzie mi się tu jeden z drugim mądrzył. :wściekła/y:

Poza tym ostatnio czułam się tak, jak bym miała zaraz urodzić ale po 2 dniach mi przeszło i czuje się nie jak 3 tyg przed porodem :-) (suwaczek zle pokazuje).
Cisza przed burzą????

:eek:

Dzag82 fajnie że jesteście już w domku. Spokojny maluszek ci się trafił-chyba marzenie każdej mamy. Mąż jest z Wami na codzień, ktoś inny Wam pomaga?
Uściski dla małego Tymka.

Kruszki też tak pomyslałam i nawet dzisiaj po ostatnie rzeczy kosmetyczne podskoczyłam, gdyby coś. W poprzedniej ciązy też najpierw miałam czop, a potem krew. Na tą chwilę zniknęło, zobaczymy. Dzwoniłam do gin stwierdziła, że spokojnie pewnie szyjka coraz bardziej się rozwiera. W czwartek było rozwarcie na 1,5 palca. Łatwo móiwć spokojnie, ale dobra dziś i jutro moge rodzić, bo M ma wolne;-)
Dzag fajnie Cię znowu słyszeć, a raczej czytać
Zaraz znajomi na kawę wpadnę, a do kawy nic. No cóż muszę M do sklepu wysłać, ucieszy się:cool:

witajcie, powracam do swiata żywych;-)

melduje że dzis po strasznym poranku SPAKOWAŁAM WALIZKE!!!! dołoże jeszcze dokumenty i wsio... 3-4h męczyłam się dzis potwornie, czuje się jakbym ogródek przekopała, nie mam sił na nic...

mąż zabrał dziewczyny gdzies na obiad a ja to leże to drzemie....we wtorek łózeczko jadę ogladać bo nadal brak...

CHYBA nam wszystkim powoli wybija godzina zero:-)

K8libby WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN!!!

reklama
Weronka, więc mogę dzisiaj w nocy, a potem w środę, w czwartek, potem niedzile, poniedziałek, a potem czwartek lub piątek. Ale wiesz już mi wszystko jedno, bo chyba się trochę bać zaczęłam:szok: A myślę, że dzisiaj to raczej się nie szykuje. Takie przeczucie matki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry