reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2012

reklama
Sorry ze pisze jeden post pod drugim ale jak chce edytowac to mi sie strona zamyka.
Cornelka u mnie to byl tylko ten jeden objaw rozpoczynajacego sie zatrucia.Spuchnieta nie bylam,mocz tez ok tylko z dnia na dzien wyzsze cisnienie.Gin mowila ze na poczatku moze byc tylko ten jeden objaw.
Nastraszyla mnie ze przez cisnienie lozysko moze sie odkleic i moge stracic dzidziusia.Kazala brac torbe i do szpitala.W szpitalu dostalam tabl od cisnienia i spadlo mi nagle na 70/60 i zlapaly mnie dwa skurcze takie jak na okres i odeszly wody.Myslalam ze bede ze 3 dni i mnie wypuszcza z lekami do domu,wiec dzidziusiowej torby nie bralam a tu tego samego dnia wody odeszly
Mi to sie wydaje ze teraz tez bedzie oxy,bo wy macie jakies skurcze a ja nic.Raz na 2 dni pojedyncze.Pewnie znow wody mi odejda i zero akcji.W sumie to nawet bym chyba tak wolala bo 2 godz meczarni z oksy i po sprawie a tak to trzeba sie meczyc i meczyc.....

Sto lat k8libby! lekkiego porodu, ślicznego zdrowego maleństwa i szybkiego powrotu do formy!

dzag fajnie że się odezwałaś :-)
Ja dzisiaj tylko czytam, zaraz wychodzę i pewnie wrócę późnym popołudniem, trzymajcie się w jednym kawałku ladies :-)

Co robią kobiety w ciązy jak nie mogą spać, buszują po internecie i kupują. Aga, kruszki udało się coś kupić?
U mnie tez już chyba poród coraz bliżej. Od wczoraj zauważam na wkładce i papierze taki pasemka krwi, jasnej. Mam nadzieję, ze to nic złego. Ma tak też któraś?
sluchaj czy to nie objaw zapowiadajacy porod? mi wylecial czop z corka i potem takie paski krwi jasnej, ale moze masz na odwrot, paseczki moga byc tez na poczatku przeciez, poza tym masz zaawansowana ciaze :) dzien x nadchodzi :)

k8libby wszystkiego naj naj naj!!!

A ja dziś pogryzłabym wszystkich napotkanuch na drodze. Będzie mi się tu jeden z drugim mądrzył. :wściekła/y:

Poza tym ostatnio czułam się tak, jak bym miała zaraz urodzić ale po 2 dniach mi przeszło i czuje się nie jak 3 tyg przed porodem :-) (suwaczek zle pokazuje).
Cisza przed burzą????

:eek:

Dzag82 fajnie że jesteście już w domku. Spokojny maluszek ci się trafił-chyba marzenie każdej mamy. Mąż jest z Wami na codzień, ktoś inny Wam pomaga?
Uściski dla małego Tymka.

Kruszki też tak pomyslałam i nawet dzisiaj po ostatnie rzeczy kosmetyczne podskoczyłam, gdyby coś. W poprzedniej ciązy też najpierw miałam czop, a potem krew. Na tą chwilę zniknęło, zobaczymy. Dzwoniłam do gin stwierdziła, że spokojnie pewnie szyjka coraz bardziej się rozwiera. W czwartek było rozwarcie na 1,5 palca. Łatwo móiwć spokojnie, ale dobra dziś i jutro moge rodzić, bo M ma wolne;-)
Dzag fajnie Cię znowu słyszeć, a raczej czytać
Zaraz znajomi na kawę wpadnę, a do kawy nic. No cóż muszę M do sklepu wysłać, ucieszy się:cool:

domi, czyli ze zbliza sie wielkimi krokami! w jaki termin najlepiej by Ci sie bylo wstrzelic? z Twoja polozna?
dzag, fajnie ze dajesz znaki ze swiata po drugiej stronie brzuszka :)

witajcie, powracam do swiata żywych;-)

melduje że dzis po strasznym poranku SPAKOWAŁAM WALIZKE!!!! dołoże jeszcze dokumenty i wsio... 3-4h męczyłam się dzis potwornie, czuje się jakbym ogródek przekopała, nie mam sił na nic...

mąż zabrał dziewczyny gdzies na obiad a ja to leże to drzemie....we wtorek łózeczko jadę ogladać bo nadal brak...

CHYBA nam wszystkim powoli wybija godzina zero:-)

K8libby WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN!!!

reklama
Weronka, więc mogę dzisiaj w nocy, a potem w środę, w czwartek, potem niedzile, poniedziałek, a potem czwartek lub piątek. Ale wiesz już mi wszystko jedno, bo chyba się trochę bać zaczęłam:szok: A myślę, że dzisiaj to raczej się nie szykuje. Takie przeczucie matki:-)

Do góry