Agnieszka_72
Fanka BB :)
Agnieszka to moze sie widziałysmy w tej ikei. była jakaś brzuchatka z mężem przy dziale niemowlęcym :-) ja bylam około 15:30-16 chyba.
Jakoś tak byliśmyo tej porze, może rzeczywiście nas widziałaś. Mój mąż to taki wysoki blondyn trochę łysiejący ale ciągle bardzo przystojny :-). Ja też blond, tyle, że w miniwersji z taką piłeczką z przodu. Musimy się jeszcze spotkać to będziemy wiedziały, że to my. Warszawianki proszę pomyślcie o terminie, jaki Wam pasuje.
na razie nikomu nic nie mowie, bo jak to falszywy alarm to po co strachac ludzi![]()
Jak to nikomu nie mówisz ? Nam powiedziałaś i wszystkie się martwimy... 3Maj się !
znow w Next troche zubozalam,ale no inaczej sie tam nie da![]()
Wrzuć foty na wątek wyprawkowy, co tam ładnego kupiłaś, please...
Gardło mnie przestało boleć ale jest mi tak niedobrze, że szkoda gadać, po wszystkim co zjem.
Biedna, biedna Asia. Jak nie jedno to drugie.
Ja dzisiaj byłam u dermatologa, bo mam cos na twarzy z czym nie mogę sobie poradzić od kilku tygodni. I doszliśmy do wniosku, że najprawdopodobniej jest to uczulenie na metalową część w moim telefonie ! Ja prawie zawsze trzymam telefon lewą ręką i to zapalenie skóry jest dokładnie w tym miejscu gdzie ten metal dotyka policzka. No masakra jakaś.