Mi moja gin powiedziała, że 12 godzin od odejścia wód to dzidziul musi być już na świecie, bo nie może tam w brzuszku tyle być bez wód.
W moim przypadku kiedy mam zaplanowane to cc to mam się skontaktować z moją ginką jeśli cokolwiek mnie zaniepokoi. Bo ona chce uniknąć cięcia w pośpiechu.
Dzag rzeczywiście Twojego męża można nazwać Brucem Wszechmogącym, przy tak działającej polskiej służbie zdrowia to naprawdę cud, że udało mu się zapisać na wizyty z Tymusiem
Ratinaz współczuję takiej sytuacji z oszustem. Kurde najgorsze jest to, że teraz kiedy nam nie wolno się denerwować, musiałaś stracić tyle nerwów no i kasy :/
Ja dzisiaj umyłam sobie kolejne okno. Zostały jeszcze tylko dwa ale je akurat niedawno myłam więc nic się nie stanie jak zostaną nieumyte jednak wolałabym żeby Wiktorek zamieszkał w pachnącym i świeżym domku
Mam pytanie do dziewczyn posiadające psiaki. Czy to prawda, że jak się ma pieska i przyjeżdża się do domu ze szpitala z noworodkiem to psiaka nie powinno być w domu? Tak słyszałam ale nie wiem czy to prawda i czy to faktycznie działa, żeby nie były zazdrosne. Strasznie się boję jak moja bullinka zareaguje na małego :-(