Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mój gin wczoraj stwierdził, że do 2 tyg będę z dzieckiem bo łożysko już w pełni dojrzałe i przygotowane do odłączenia dzidzisia;-), jego dni są policzone i możemy do 30 lipca z wizytą nie zdążyć. A szyjka nadal zamknięta, krótka, nie mam skurczy bóli nic (dziś ostatnia tabletka fenka). Powiedział, że to nie ma żadnego znaczenia czy jest rozwarcie, czy są bóle itd., wszytko może się rozkręcić w h, a tak jak wiele razy pisałyśmy można się bująć 3,4 t ze wszystkimi objawami. Dlatego ja podchodzę do tego wszystkiego z dystansem, zobaczymy co mi dziś powie ordynator na Ujastek.dokladnie jak piszesz, mam glowke w dole od 26tc, teraz co rusz przepowiadajace bolesne, kilka tyg temu stwierdzili ze odszedl najprawdopodobniej czop lub jego znaczna czesc, i chodze jak ten slonPowiedział, że to nie ma żadnego znaczenia czy jest rozwarcie, czy są bóle itd., wszytko może się rozkręcić w h, a tak jak wiele razy pisałyśmy można się bująć 3,4 t ze wszystkimi objawami.