Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aia, Błonka a wy co? na porodówkę won !
hehe masz zupełnie ja ja już posunęłam się do tego że rozmawiam z synkiem i próbuje już nawet go przekupić ale co tam uparty jak tata w środę mam jechać do szpitala na KTG ale proszę boga żeby do środy urodzić bo inaczej zwariuje:-) dzisiaj posprzątałam cały dom i co i nic pewnie znowu finałem będzie nienaganny porządek hehehno hej laski, tak czytam i fajnie macie ze generalnie rzadko chyba ktora przenosi bo macie skierowania itd, jezeli ja nie urodze do 15sierpnia to 2tyg pozniej bede miala wywolywany porod w szpitalu, nie wczesniej :/ robie wszystko naprawde zeby zaczac rodzic, dzidzia jak siedzi tak siedzi, co coz, jak chciala wychodzic to ja nie chcialam i robilam wszystko zeby ja zatrzymac w srodku, a teraz to mamy nie poslucha![]()
wlasnie napuszczalam sobie wody do codziennej kapieli![]()
caluje Was wszystkie :*
życzę wszystkim udanego weekendu i...hmmm nowych sierpniowych pociechmójmały uparty po ojcu więc nie wiem jak to bedzie:-)Mam leżeć do 15 sierpnia, bo:Agnieszka_72 do kiedy masz leżeć? bo ciąża już chyba donoszona![]()
Błonka w poniedziałek masz wizytę? na ktg chodzisz?
Zapraszamy, zapraszamy...