reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Milionka sto lat sto lat zdrówka i szczęścia
Takich porodów z zaskoczenia miało większość moich koleżanek (w sumie ja też;-)) więc jest to pocieszenie ale ile można czekać na niespodziankę.

ona urodziła 40t6d bodajże więc tak jak Ty troszkę poczekała:)

Agnieszka_72 rany ja jak bym miala co 10 minut to już pewnie zasialabym panikę ale narazie mam pustynię :no:
irisson nie bierzmy tak mało optymistycznej wersji pod uwagę - mam nadzieję, że nie przenosimy:-)
sempe podziwiam takie kobiety jak Ty - co dopiero urodziły i już muszą wrócić do domowych obowiązków - jednak pierworódki z mamami przy boku mają dobrze:rofl2:

reklama
No to chyba jednak ja dzisiaj. Skurcze mam regularne co 9-10 minut, bolesne!!! Cały czas podkrwawiam. Ledwo chodzę. Dzwoniłam już do M. zapytać czy mają jakąś robotę i żeby był gotowy w razie czego. Daje sobie jeszcze godzinkę, jak nic się nie zmieni to M. przyjedzie i jedziemy do szpitala. Trzymajcie kciuki żeby się nie zatrzymało i żebym dzisiaj tuliła swojego synka. Jak dam radę to jeszcze do Was napiszę tutaj, a jak nie to wyśle smsa karolince.

Marcia- kciuki zaciśnięte! Czekamy na wieści!

Milionka- widzę,że my na jednym wózku jedziemy jeśli chodzi o termin i rozbieżność OM i USG. Co ci lekarz na to mówi? Na kiedy bardziej Cię nastawia? Ja mam z om na 17,a z usg na 30.08.

Ostatnia edycja:
Milionka wszystkiego najlepszego kochana!

Marcia kciuki mocno trzymam, dawaj znać!

Dzisiaj bez energii i bolący kręgosłup, ale ogarniam rzeczy i pakuję się przed wyjazdem dzisiejszym z kotami i większością bambetli do mamy. Miłego dnia dziewczyny.

Marcia- kciuki zaciśnięte! Czekamy na wieści!

Milionka- widzę,że my na jednym wózku jedziemy jeśli chodzi o termin i rozbieżność OM i USG. Co ci lekarz na to mówi? Na kiedy bardziej Cię nastawia? Ja mam z om na 17,a z usg na 30.08.

ja mam z om na 20.08, biorąc pod uwagę długosc cyklu na 23.08, a z pierwszego usg na 28.08
lekarz u którego byłam na usg mówi że nie ma na co czekać bo mały 2 dni temu oszacowany na 3500g :p
a dzisiaj mam wizytę u mojej gin więc może się czegoś dowiem ale ta nie sprawdza już szyjki bo twierdzi, że teraz nie ma to już znaczenia, jak ma się coś zadziać to się zadzieje:cool:

reklama
Marcia krew to do spzitala...

Dziewczyny, dzwoniłam do położnej z SR co w moim szpitalu pracuje... no i powiedziała, że mam przyjechać, podepną mnie do oxy, ze to nie ma to tamto...
Dzis juz sobie daruje, bo zanim wezmę prysznic, dopakuje się, będzie popołudnie a sądzę, że na noc nic mi nie będą robić... do szpitala jadę jutro rano... i wrócę już pewnie z Zosią... straasznie sie boje, zestresowałam się tą oksytocyną.

Do góry