RatinaZ
Fanka BB :)
Aia nie matrw się tym dokarmianiem…Ja jestem po nawale,który niestety przeszłam z laktatorwm bo miałam tak poranione sutki,że nie byłam w stanie karmić…A teraz zaczyna być susza…ech,ech…te cycki-same z nimi problemy…raz za duże,raz za małe…Przystawiaj człowieka jak najczęściej i pij karmi JJ ewentualnie medela ma fajne herbatki na laktację…A i rada Dzag z termosem jest naprawdę słuszna (u mnie wpadł na to Mąż)
Domi Grycan nam ogródka nie powiększy,ale już pisałam,że ja posiadam ogródek a moja sasiądka w tym Grycanie pracuję,więc bardzo ładnie poproszę ją o zakupienie dla Nas lodów i serdecznie zapraszam J
Weronka Ty się nie śpiesz…zatęsknisz jeszcze za brzuchem i możliwością leżenia cały dzień…
Ja właśnie zaczynam tęsknić bo 4 dzień biegam i biegam…powinnam sobie robić okłady na moje rozprute krocze..po 3 dziennie..od 3 dni udało mi się zrobić 1 okład…nie wiem kiedy będę się nadawać na zdjęcie szwów…a tyłek boli i boli…
Dziewczyny a kto wie co z Sopelkiem się dzieję??Marcia???(Ty napewno wiesz)
Domi Grycan nam ogródka nie powiększy,ale już pisałam,że ja posiadam ogródek a moja sasiądka w tym Grycanie pracuję,więc bardzo ładnie poproszę ją o zakupienie dla Nas lodów i serdecznie zapraszam J
Weronka Ty się nie śpiesz…zatęsknisz jeszcze za brzuchem i możliwością leżenia cały dzień…
Ja właśnie zaczynam tęsknić bo 4 dzień biegam i biegam…powinnam sobie robić okłady na moje rozprute krocze..po 3 dziennie..od 3 dni udało mi się zrobić 1 okład…nie wiem kiedy będę się nadawać na zdjęcie szwów…a tyłek boli i boli…
Dziewczyny a kto wie co z Sopelkiem się dzieję??Marcia???(Ty napewno wiesz)
Ostatnia edycja:

Karmi ?
A to jakiś sposób o którym jeszcze nie słyszałam. Ale podoba mi się, cokolwiek by to nei dawało
. Mam na zbyciu opakowanie jakby ktoś chciał :-). A ta medeli jest bardzo dobra zimna :-), tyle że wtedy traci swoje właściwości... Ale dobra :-).
. No, trzymam kciuki, żeby się już po Twojemu poukładało :-).