M
milionka
Gość
wypiłam drina bo mam dola - ściągnełam teraz całe 10ml mleka i wciaż nie umiem podjąć decyzji o koncu
tak mi źle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

złego słowa na mojego Mka chyba niestety powiedzieć nie mogę. Wszystko czego Wasi nie robią mój robi (no teraz leży na niepościelonym łóżku ale mu daruję) Współczuję bardzo i dużo sił życzę. Może jak złapią namacalny kontakt z dzieckiem piłkę pokopią to się otworzą bardziej na rodzicielstwo.
a zasypianie odkładam małą do łóżka (mojego kołyskę użyłam raz
) i wychodzę jak kwęka odwracam na brzuch wtedy już nawet przestaję nasłuchiwać bo w tej pozycji zasypia w kilka minut. Chce się rzec chwilo trwaj.
a tak babcia przychodziła i we dwie łatwiej i przyjemnie, ehh koleżanki wszystkie też w robocie, trudno będziemy z mężem po 17 chociaż na godz. wychodzić 
na pocieszenie powiem Ci, ze po jakims czasie mu przeszlo i teraz bardzi grzeczny jest na spacerach,zakupach itd. w zasadzie wiekszych problemow z jego zachowaniem juz nie mam, wyrasta ;-)
jesli lubi bujanie to moze sprobujcie z takim lezaczkiem, ktory sam sie buja. my naszej malej kupilismy taki Bright Starts Swing | Swings & Bouncers | ASDA direct z tym,ze byl tanszy,w przecenie i powiem Ci,ze jak juz nie mam sily, a ona zmeczona to ten lezaczek-bujaczek okazuje sie zbawieniem. wlaczam na najwieksze bujanie i chwila i mala pada...