Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i kurki i chyba kruche z gruszkami zrobię bo takie ładne widziałam. Ula pod karuzelką, boże jak ona dziewczyny słodko guga, ma taki przepiękny głosik

p.s. małe sprostowanie, na zdjęciu synek
ale dzięki :-)
I to głównie jak staniemy, jak jedziemy jest ok. Wasze dzieci bez problemy jeżdżą w fotelikach?O rany, ubierasz już Manię w kombinezon? Taki gruby i ciepły? Boshe… to ja wyrodna matka chyba jestem, bo jeszcze nawet nie mam kombinezonu na jesień i zimę”Aia” pisze:Dalej nie znosi kutania w kombinezon czy kurtkę,
. Kupione, ale gdzieś na poczcie leżą…
Ja właśnie mam strasznego stresa z tym ubieraniem Bąbla
. Teraz jak jest chłodniej (bo jak wychodzimy to tylko rano ostatnio a u nas jest chłodno) ubieram go na wyjścia tak: body z długim rękawkiem, na to koszulka bawełniana z długim rękawkiem i taka bluza cieplejsza (z wypełnieniem z watolinki czy czegoś). Na nogi półśpiochy i spodnie (sztruksowe albo dżinsowe) i puchate skarpety. No i czapa już grubsza. Popołudniu, kiedy temperatura na 20 stopni wskakuje, to ściągam mu tylko tą bawełnianą koszulkę. Jak idziemy w chuście to nawet ściągam mu bluzę, bo jak się zrobi chłodniej to zapinam się razem z nim w polar…
. Dzisiaj spacerek robimy dopiero po karmieniu o 14:00 – za dużo ostatnio miał zarwanych południowych drzemek, niech ją spokojnie prześpi w łóżeczku.