Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Musisz wytrzymać. U nas było tak tragicznie przez 4 tygodnie. Dacie radę, za to potem Wam to Tymek wynagrodzi, zobaczysz
.
.
. Tobie również gratuluję pierścionka na palcu.
. Nawet nie samymi ząbkami, tylko rozpoczęciem dbania o te ząbki. Całe szczęście u nas jeszcze cisza.
. Moja rodzina Tymka nie mogła się wprost nachwalić, jaki on fajny, grzeczny, śmieszek... No fakt, był po prostu genialny od Wigilii do drugiego święta. A potem pojechaliśmy do rodziców Mka i tam już trochę dawał popalić. No ewidentnie bardziej mu pasują moje rodzinne klimatu niż Mka
. U mnie spokój i lekkość, a u Mka hałas i nerwowość wiecznie. No i fruwałam pod sufitem po komplementach rodziny M na temat moich pierniczków. To, że mnie moja rodzinka cała pochwaliła (znaczy moje pierniczki
) to normalne. Zawsze mnie chwalą
. Ale pochwalenie z ust rodziny M - to na prawdę wyczyn
.
.
co uważam, że robi krzywdę dziecku, bo babcie ma w domu obok a widzi ją tak często jak moją mamę 200km dalej
oczywiście, to tak abstrahując 

Lulka idzie do babci, a my chyba sobie seans filmowy robimy, może jakieś horrory, albo sensacje, a może stare komedie, muszę coś pomyśleć ;-) mąż powiedział, że atrakcje zapewnia, oj jakbym się napiła jakiegoś różowego winka, teściowej wyszło przepyszne, spróbowałam łyczka w święta, ehh
a że gruba jest, to ma nierówne