reklama

Sierpień 2012

Asia, ale Natalia na początku mówiła malutko i cichutko :) Natalia rozmawia ;) - YouTube
Hania teraz trzy razy głośniej: auauauaueueueueeeee :)

u nas też zasypane, wczoraj pół dnia padało i chwycił mróz, teraz jest -2 i muszę koniecznie wybrać się na spacer :) tylko zastanawiam się w jakiej konfiguracji wózkowo-psiej, tzn które dziecko do wózka i który pies z nami idzie (obu by się należało...)
tylko najpierw muszę po pierwsze odejść od kompa, a potem posprzątać poweekendowy chaos bo ciuszki dzieci są wszędzie...

reklama
u nas +6, ale mąż mówił, że nie przyjemny wiatr

się cieszyłam wczoraj, że Młoda zjadła kleiku na noc 120ml, taa zaczęłam żałować o 1,2,3,4,5 poszedł bobek, tak ją zatwardziło :szok: a je przecież już długo, no nic dodam jabłko, albo wodę jej dam po i będzie chyba lepiej, ale jestem zdrowo nieprzytomna :no: Laurę w domu zostawiłam bo kaszle, po inhalacji lepiej, ale nie chcę żeby taka szła rozlazła :tak:

Olga, no to może mojej przejdzie;-), uff zmęczyła się i zasnęła. Mi też się marzy dziś spacer ale mam zajęcia więc o 14 muszę wyjść. Właśnie słyszę, że u Was z Bielsku najwięcej zachorowań na tą świńską grypę, moja teściowa wstrzymała szczepienia dzieci zdrowych. No dlatego chyba będę robić teraz zakupy przez net bo już mnie gardło boli, w wiadomo w markecie tyle ludzie.

no właśnie, świńska i ta tradycyjna, my mieliśmy się szczepić w zeszła środę ale mąż był przeziębiony, Natalia właśnie kończyła trzydniówkę i nie poszłam, potem w piątek lekarz odłożył na jutrzejszy wtorek, chyba ją zaszczepię bo i tak nie będzie się kontaktować z nikim, wczoraj byliśmy u rodziców gdzie mój brat chyba ma grypę bo ponoć umiera od przedwczoraj, siedział w pokoju i przyszedł tylko na obiad zaraz po kąpieli to może nie zdążył nikogo zarazić, jak myślicie - co zrobić z tym szczepieniem?

Olga może odrocz, bo jak miały dzieci kontakt z chorym, to mogą później być chore, my mamy szczepienia 17.01, Nina zdrowa, nic ją nie bierze, a Laurę miałam na ospę szczepić i nie wiem, chyba odroczę, bo osłabiona jest zdrowa :no:

reklama
Olga, moja teściowa powiedziała mi, że dobrze, że zaszczepiłam Ulę 2 stycznia bo teraz by mi jej nie zaszczepiła bo nie chciałaby żebym przyjeżdżała do przychodni. No myślę, że jakby miały być chorę to już by były.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry