Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ile placicie za badanie prenatalne? i ile doplaty za ewentualne pap? bo u mnie pap sie robi jak jest cos nie tak...
a ile placicie za badanie prenatalne? i ile doplaty za ewentualne pap? bo u mnie pap sie robi jak jest cos nie tak...
ale serio ja już przywykłam do takich sensacji w nocy. W ciąży z Amelką też miałam durne sny.Błonka ja mam USG w cenie wizyty czyli 150zł a test PAPP-a u mnie kosztuje 200zł i tez robie od razu, ja musze wiedziec co i jak bo... a własciwie nic wiecej na ten temat nie powiem

A jeśli chodzi o amstaffy - muszę sie wyłamać z towarzystwa wielbicieli, uważam, że to bardzo groźne z natury psy, widziałam, co wyczyniały u mnie na osiedlu, ile pozagryzały niewinnych psiaków, jak na mojego spokojnego kudlacza się rzuciły kilkakrotnie i nie było takiej siły, żeby je odciągnąć... co ja wtedy przeżyłam to moje. Fakt, że te psy należały do meneli ktorzy je między sobą mnożyli i rozdawali za pół litra... Uważam, że na te psy powinny być wydawane pozwolenia jakieś specjalne.