Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widzisz w końcu antybiotyk coś dał, w domu szybciej do siebie dojdzie :-) maseczkę sobie kup jak jeszcze prątkujesz i będzie dobrze 
Każdy ma tak w domu jak się mu podoba i najważniejsze żebyśmy my się czuli w nim dobrze. Ja często jestem u kogoś to wystrój mi się nie podoba, a i tak czuje się tam dobrze. Bo przytulność (o ile jest takie słowo
) to nie meble, ale atmosfera, zapach ciasta, rosołu, uśmiechy domowników, dla mnie jeszcze element jeden z najważniejszych dzieci i zwierzęta
Aga, ale wenge jest właśnie modnyKażdy ma tak w domu jak się mu podoba i najważniejsze żebyśmy my się czuli w nim dobrze. Ja często jestem u kogoś to wystrój mi się nie podoba, a i tak czuje się tam dobrze. Bo przytulność (o ile jest takie słowo
) to nie meble, ale atmosfera, zapach ciasta, rosołu, uśmiechy domowników, dla mnie jeszcze element jeden z najważniejszych dzieci i zwierzęta
![]()