MieMie, ale karolinie chodziło, że dziecinne jest spanie tak długo i mówienie, że się nie ma czasu, a nie że długie spanie jest dziecinne.
pamecla, dasz radę ja Ci to mówię
mam nosa do tych spraw. Dziś w kancelarii wszyscy gadu gady, kawki, herbatki, a ja nawet do kibla przez 5 h pisania nie wyszłam, stwierdziłam, że idę tam zrobić swoje, nauczyć się czegoś i wracam do mojej Kuleczki. No bo jak się ma coś zrobić to się siada i jedzie
pamecla, dasz radę ja Ci to mówię
mam nosa do tych spraw. Dziś w kancelarii wszyscy gadu gady, kawki, herbatki, a ja nawet do kibla przez 5 h pisania nie wyszłam, stwierdziłam, że idę tam zrobić swoje, nauczyć się czegoś i wracam do mojej Kuleczki. No bo jak się ma coś zrobić to się siada i jedzie
Ostatnia edycja:

własnie probuję wymyślić jakiś sensowny jadlospis na tydzień z tego co mam. Kurde nienawidzę takich wyskoków z kasą, co jest lepiej to za chwilę się przypałętają jakies choroby, uebzpieczenia czy inne i baj baj money

Na domiar złego nie wiem jak u Was, ale u nas chodniki jeszcze są jako tako odśnieżane, ale jezdnie zalegają w puchu. No nie idzie się przekopać przez przejście dla pieszych