Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Strasznie jest foszasta i kapryśna
) spania się skończył. Trzeci dzień z rzędu moje Złoto budzi się starym zwyczajem 5 z hakiem. W sumie już dzisiaj bez stękania wstałam, a jak zobaczyłam tego uśmiechniętego kasownikami paszczaka od razu się odbudowałam
Wymyśliłam też, że to nawet dobrze, że tak wcześnie wstaje w kontekście mojego powrotu do pracy, bo będziemy miały więcej czasu dla siebie
Cały ranek do tej 8 30, kiedy będę musiała wyjść. Czad
Coraz częściej płaczo-stękiem wymusza różne rzeczy. To na rączki, to z rączek, to leżaczek, to krzesełko, to to to tamto. Bo mamusia płakać przecież dzidzi nie pozwoli. Nie ma bata jest typem, który gotowy położyć się plackiem w markecie z rykiem
Nie wiem czy okiełznam ten jej ognisty temperament. Do tego jest straszliwie ciekawska. Wszystko ląduje w jej łapkach a zaraz w paszczęce. A spróbuj zabrać, hahaha
Czegoś takiego jak spokojne leżenie z gryzakiem u niej nie ma. Ciągle kombinuje. Ale powiem szczerze, że kurcze przywykam coraz bardziej i zaczynam traktować to kwękolenie jak coś najbardziej oczywistego;-) U Ciebie gorzej, bo jest Maks...Rozdwoić się nie można, a przydałoby się