prosze Mart, ale ty z Wawy prawda? to jest link na ebay uk ale moze Sonoline B znajdziesz na allegro?
Fetal doppler heart monitor.LCD 3MHZ PROBE Orange new | eBay
Fetal doppler heart monitor.LCD 3MHZ PROBE Orange new | eBay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kruszki ciesze sie ze jestes zadowolona z zakupu)) dlatego polecilam ci ten konkretny bo inne nie wylapuja tak wczesnie i dobrze dzwieku serduszka
) ja tez dzis rano sluchalam, to najlepszy sposob jaki isnieje na uspokojenie mamusi! aha, kruszki, pisalas wczesniej ze z nhs bedziesz miec scan dopiero w marcu? to przeciez bedzie 20tydz, tzn ze nie beda ci robic tego w 12 tyg? slyszalam ze w niektorych czesciach uk nie robia tego genetycznego wlasnie, dowiadywalas sie kochana?
pozdrawiam wszystkie kobietki!!! xxxxx
jaki mieliśmy wczoraj dzień z mężem, moja Laura ma zapalenie oskrzeli, w piątek byłyśmy u lekarza, antybiotyk dostała i się zaczęło
nic wczoraj nie jadła, nie piła, cały czas na rączkach, dosłownie padaliśmy z mężem, no i ten straszliwy kaszel
dziś jest o niebo lepiej, je, bawi się i prawie nie kaszle :-) moja pediatra do nas w piątek, że jakbyśmy dłużej czekali to w poniedziałek zapalenie płuc by było i szpital
no ale przez te zawirowania zdrowotne, ja mam katar do kolan 

Kruszki takie bajery są fajne, tak jak mówisz na początku cieszy, sprawdza się ciągle, a później emocje opadają, mi moja Laura robiła numery po 27tyg. że leniwa była i się kiepsko ruszała, co ja się wtedy strachu najadłam, tylko wtedy nie miałam pojęcia że są takie cuda dostępne ;-)