• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny ale jestem szczęśliwa, odebrałam wyniki badań, poporodowe zapalenie tarczycy ustąpiło samoistnie, bez tyrostatyków!, agresywnego leczenia! Mam piękne TSH, FT3 i FT4, idealne na zajście w ciąże:-p

reklama
Asia ale super wiadomość :-) teraz nic tylko działać!!! Ale chyba Tobie jeszcze okres nie wrócił jeśli dobrze kojarzę. Ale może teraz jak się hormony unormowały, a Ty coraz mniej karmisz to wszystko powróci i spełnią się wasze plany. Trzymam kciuki.

No z okresem lipa i jeszcze musimy jechać na hodowlę limfocytów do Instytutu Hematologii i Immunologi w Prokocimiu, jakbym mogła być w ciąży bez zażywania w pierwszym trymestrze encortonu albo metypredu to byłby szczyt mich marzeń. Tylko na razie nie mamy wolnej gotówki, a badanie 400 zł kosztuje.

Asia działaj !

Kochane teraz się chwalę, mam kolegę wychowawcę OHP i dzisiaj jego klasy oddawały krew, poprosiłam, żeby to było dla Kubusia Agnieszki, właśnie mi zadzwonił, że pół krwi z dzisiejszego dnia oddania jest dla Kubusia drugie dla innego chorego chłopca ! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jutro będę mieć zaświadczenie od niego, ale coś gadał, że z 500l krwi, ale to chyba nie możliwe, sama nie wiem, ale młodzież się bardzo zaangażowała ! no i jak tu nie wierzyć w ludzi ?! :-D

asia, super wiadomość, to teraz tym bardziej nie miej wyrzutów sumienia że wprowadzasz małej mm, zmniejszy się laktacja to i owulacja wróci i nie będziesz już miała żadnej wymówki:-D

Olga, z niecierpliwością czekam na wieści z "oględzin" twojej córy:-)

Późno już, ale ja też trzymam kciuki Olga :-).
Irisson łaaaał :szok:! Ale chyba bardziej 50l a nie 500l :confused: Z resztą nieważne ile, ważne że nawet 1 litr komuś na pewno pomoże. Super.

Ostatnia edycja:
Olga oo super, pewnie juz po rozmowie, mam nadzieje ze sie udalo!

Asia ale wiadomosc!! To teraz wszystkie bedziemy twoim starankom kibicowac ;-) a u gina bylas jakos niedawno, zapowiada sie ze dostaniesz @ ?

Irrison
wow ile ludzi! Mi sie narazie 2 osoby udalo zaltwic, tzn obiecaly ze oddadza krew. do reszty mam pecha bo wszyscy ktorych pytalam dopiero co byli oddac no i dupa bo musi byc przerwa :/ swojego m wysylam ale on sie leczy na nadcisnienie i nie wiem czy moze?

reklama
Asia, super wieści! :)))
a u mnie lipa, to przedszkole w ogóle jakieś dziwne, prawie bez zabawek, jak już to jakieś parę drewnianych domków tam stało, mniejszych i większych ale nie widziałam ani jednej lalki. szaro i smutno. nawet urządzenia w ogródku szare. jedzenie tylko wegetariańskie. dyrektor niezbyt sympatyczny, no i nie przyjęli mi Natalii bo ma pieluchy i trzeba jej pomagać w jedzeniu. po drodze znalazłam drugie - i tam super, przemiła dyrektorka, czesne 600zł na miesiąc, kolorowo i wesoło, różne zabawki, sprzęty, piłki, klocki, książeczki, bardzo fajnie, pieluchy i karmienie bez problemu, pani powiedziała że to oczywiste bo nawet starsze dzieci często trzeba karmić - ale nie ma miejsc. no i na razie tyle. nie mam obiadu, Natalia je na obiad banana a Hania mleko, no cóż... obiady będą później jak ugotuję, zaraz się zabieram.
z obu przedszkoli nie mogłam dziecka wyciągnąć, w tym drugim weszła za najdalszy kącik stołu, zasiadła na krzesełku i powiedziała mi "idź stąd". ona byłaby taka szczęśliwa w przedszkolu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry