Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ja większość z Was trochę znam więc może krótko o sobie. Jestem mamą 7-letniej Amelki i półrocznego Antosia. Antoś miał urodzic sie we wrześniu, ale wyszło tak, ze jest wcześniakiem i w ten sposób jestem mamą sierpniową i trafiłam tu do Was:-) z czego cieszę się ogromnie, bo jesteście prawdziwą skarbnicą wiedzy i z żadnych książek czy gazet nie dowiedziałam się tyle co tu na forum, nawet w nim nie uczestnicząc czynnie
Teraz , jeśli na to pozwolicie, postaram sie pisać częściej, chociaż nie wiem czy czas na to pozwoli bo jakos ostatnio Antoś jest tak absorbujący, ze ledwo mi starcza czasu na zrobienie czegokolwiek poza nim
Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie
Ładnie się bawiła, śmiała, była niesamowicie pogodna. Może to ta wiosna nadciąga
? 
Ale..W zanadrzu jeszcze dwa koło mojej pracy, więc może się gdzieś wbijemy w końcu.
Fantastyczne wieści, mam nadzieję, że ten najbardziej optymistyczny scenariusz się Wam ziści. Zaciskam kciukasy baaaardzo mocno!
), zrobiłam obiad z dwóch dań, młodemu też ugotowałam na dziś i na jutro, pomyłam stosy garów, poskładałam pranie, zrobiłam następne i rozwiesiłam, umyłam włosy (!!!), z dziećmi posiedziałam spokojnie i poczytałam im książkę a mąż przyszedł z pracy o 19 i nawet mnie nie pochwalił, jakby to była dla niego taka oczywista oczywistość...