kakakarolina
Fanka BB :)
kurcze muszę się wcześniej brać za obiady bo zaraz zejdę z głodu :-( pulpety w warzywach która chętna ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

kurcze muszę się wcześniej brać za obiady bo zaraz zejdę z głodu :-( pulpety w warzywach która chętna ??![]()
Mam dzisiaj taki apetyt, że pochłonę każdą ilość jedzenia 

mi nie dolega nic, czuję się dobrze, jedyne to zapominam o wszystkim, wczoraj zostawiłam torebkę u mamy i przypomniałam sobie rano, że nie mam portfela
ale dzisiaj miałam przykrą sytuację, ja jeszcze mojemu pracodawcy nie mówiłam o ciąży, czekam na drugi trymestr i na badania prenatalne, w sumie karty ciąży też jeszcze nie mam, a tu koleżanka z pracy do mnie dzwoni dzisiaj z gratulacjami
powiem szczerze, że ja powiedziałam 3 osoba w pracy, z którymi bezpośrednio pracuję i jakie było moje zdziwienie, oczywiście zapytana o źródło, to nie chciała mi powiedzieć
tak siedzę i myślę o tym pół dnia, bo czuję się kompletnie obdarta z prywatności, no dosłownie jakbym w twarz odstała
ehh :-(
może myślała, że "dobrze robi" ech, no tak mi to humor popsuło, że aż mąż poszedł mi do sklepu po jakiś poprawiacz humoru
najchętniej bym wypiła zimne piwko, heh