Mart81 pisze:
Kochane, kilka pytanek: - czy już opuściłyście łóżeczka? - ile mniej więcej pieluch dziennie zużywacie? - kiedy zamierzacie przesadzić wasze dzieciaki do następnego fotelika samochodowego czyli przodem do kierunku jazdy?
U nas łóżeczku na dole już od ponad miesiąca. A od kilku dni Tymek staje sam trzymając się barierek. Pieluch schodzi 5-6 na dobę, chyba że trafi się kup ponad normę, to wtedy więcej

. A z fotelikiem jeszcze chwilę nam zejdzie. Mamy taki do 11 kg, Tymek w tym momencie jakieś 9300-9500 waży. Ale znowu wracam do tematu i znowu mam mętlik w głowie od poszukiwań :/. Nasz następny an pewno będzie przodem do kierunku jazdy, choć wiem, że bezpieczniejszy byłby tyłem.
Gosha, wszystkiego najlepszego dla Majki w takim razie

. Niech rośnie zdrowo i radośnie starsza siostra

.
LeRemi, u nas nie ma takich zwyczajów. U mnie w rodzinie to w ogóle nic nie ma "na zajączka". Czekoladowe jajo albo zając i tyle. I cieszę się z tego

.
Agnieszka, jak dobrze że wszystko jest w normie. Super, że już po tej operacji. Biedny Kubuś tydzień opuchnięty...

. Dzielny Kurczaczek... No, teraz to już chyba z górki, co? Jeszcze będzie musiał mieć jakąś operację w późniejszym czasie, czy to już koniec?