M
milionka
Gość
hehe dzięki dziewczyny aż się zarumieniłam
MieMie jak chcesz mogę Ci uszyć
Tylko narazie dysponuje jedynie tym kolorem ale mogę skołować inny tylko powiedz jaki 
MieMie jak chcesz mogę Ci uszyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo to taki jasny, delikatny fiolet, jakby lawendowy? Jestem w trakcie obmyślania projektu pokoiku dla Lilci i te literki to fajny pomysł, tylko nie wiem jeszcze, gdzie by go wcisnąć.

.
Fajnie, że się zajęłaś rękodziełem, to kupa frajdy. Od dłuższego czasu sobie powtarzam, że na mnie też czas najwyższy i jakoś efektów brak

ta wiosna to chociaż by się przydała żeby się otrząsnąć i wziąć porządnie za siebie, bo teraz jak patrzę za okno to nawet do sklepu mi sie nie chce iść :/ ciekawa jestm czy wzrośnie odsetek samobójstw w naszym kraju, kiedyś czytałam że w Skandynawii właśnie ze względu na klimat jest największy odsetek chorych na depresję i popełnionych samobójstw