U nas nie ma wymuszania, przynajmniej ja się mu nie poddaje;-)
A my z M na reszcie mamy czas dla siebie, kąpiel wieczorem, książka, praca
No ale za to ja mam o h mniej rano bo jak wczoraj zasnęła o 19 to znów wstała o 7 z jedną pobudką w nocy. Za długo sapała w dzień, dla niej 3 h w dzień to już za dużo, potem szaleje do nocy, 2 - 2,5 h max.
k8libby, na razie skóra ok po olejku, dzięki.
U nas znów pada śnieg
, a mnie boli brzuch jak na okres od wczoraj, ciekawe czy to fałszywy alarm bo już mnie tak parę razy bolało.
edit: nasza już odrzuciła smoka, traktuje go jako zabawkę do wyjmowania, wkładania mamie do ust. Na spacery chodzę bez, zasypia też bez, czasami jej daje ale go ewidentnie nie potrzebuje bo jeszcze przed zaśnięciem go wypluwa.
A my z M na reszcie mamy czas dla siebie, kąpiel wieczorem, książka, praca
No ale za to ja mam o h mniej rano bo jak wczoraj zasnęła o 19 to znów wstała o 7 z jedną pobudką w nocy. Za długo sapała w dzień, dla niej 3 h w dzień to już za dużo, potem szaleje do nocy, 2 - 2,5 h max.k8libby, na razie skóra ok po olejku, dzięki.
U nas znów pada śnieg
, a mnie boli brzuch jak na okres od wczoraj, ciekawe czy to fałszywy alarm bo już mnie tak parę razy bolało.edit: nasza już odrzuciła smoka, traktuje go jako zabawkę do wyjmowania, wkładania mamie do ust. Na spacery chodzę bez, zasypia też bez, czasami jej daje ale go ewidentnie nie potrzebuje bo jeszcze przed zaśnięciem go wypluwa.
Ostatnia edycja:

Bidula mój straszny ledwo zipie a my razem z nim... Ja w pracy padam na pysk i 5 razy sprawdzam co eksportuje z mojego komputera żeby jakiejś wiochy sobie nie narobić (przez ostatnie 48 godzin spałam może 6) ;-/ Myślę, że jak te siekacze już wyjdą to Wiki przejdzie taki skok rozwojowy że wstanie i powie: "mamo takżem się styrał tymi zębami że spadam w kimono na 24 godziny i chatę macie jakby wolną!!" ;-)
). W krzesełku jedynie papierowe pudełka, które można zjeść ją uziemiają na chwilę. W kojcu wyje...Aaaaa!
Biedny Wikuś. Zaciskam za was kciuki baaardzo mocno, oby jak najszybciej wyskoczyły zębolce!