• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

Karolina jak chcesz to ja ci wrzucę zdjęcia mojego w papajacu 86, ja sobie nie mogę wyobrazić jak Ola w 74 się topi jak sama piszesz że jest długa, a na fotach wcale nie wygląda na jakąs bardzo chudą :) Wiadomo że rozmiar rozmiarowi nierowny ale nie wierzę żeby wszystkie ciuchy miały pozaniżane rozmiary

reklama
P1030551.jpgP1030550.jpg
Karolina Nina w bodziaku 80, półpajacu 74, ogólnie 74 jest na nią akurat, 80 ciut rękawy za długie, ale Laura w tym samym czasie była identyczna :tak:

Załączniki

• P1030551.jpg
    P1030551.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 72
  • P1030550.jpg
    P1030550.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 56
No toteż mamy porównanie skoro wszystkie mamy te same body z biedronki ja jej jutro fotę strzelę :baffled:
albo mam ponaciągane ubrania :baffled: albo ją w za małe wciskam albo już sama nie wiem

Gosha już nie jest długa. Zmalała ostatnio teraz rośnie w szerz tylko

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z Lodzi i okolic, nie wiem czy dobry watek, a nie mam czasu szukac (poprosze najwyzej o przeniesienie wpisu
W manufakturze wyprzedaz asortymentu w mothercare. Wszystkie produkty z biala cena -50%, z pomaranczowa (przecenione) -25%. Mozna wyrwac np. krzeselka do karmienia za pol ceny, ciuszki, akcesoria, zabawki.

kakakarolina, Olka zdrowa, spoko!
mój młody nosi body (po bracie oczywiście) rozm. 80 teraz (8-9 mies) i jest na styk, starszy brat nosił to samo mając 18 miesięcy. Teoretycznie są tacy sami na długość w tym samym wieku ale nawet po zdjęciach w wózku widać że starszy ma strasznie długie nogi i krótki kadłubek a młody dokładnie odwrotnie, kadłubek ma długi a nóżki króciutkie.
Zauważyłam na którymś zdjęciu że Ola ma właśnie długie nogi.
Oczywiście waga młodego na 8,5 miesiąca taka jak starszego na 1,5 roku:confused:

Ja starszego jak miał rok i było lato wciskałam w niektóre body na rozm. 68 bo te co miałam z krótkim rękawem na 74 (early days 6-12mies) strasznie na nim wisiało. Za to siostrzeniec jak miał rok nosił body z metki 2-3 lata, chyba 92.

Ale ja wolę jak body jest bardziej przy ciele, żeby łatwiej było na to coś jeszcze nałożyć, jakiś sweterek czy bluzeczkę, nie cierpię jak mi się wszystko pod spodem roluje. Ostatnio namiętnie zaszywam zakładki, my mamy małe głowy więc spokojnie przechodzą przez głowę:-p

No zestresowałyście mnie tymi rozmiarami. Całą noc o tym myślałam :-D:rofl2:
serio a mnie nie łatwo zestresować
poprzeglądałam wszystkie metki co by sprawdzić czy nie zwariowałam
body h&m 62 :szok:, kapphal 62/68, Tesco i next 6-9 miesiąca itd
poszłam krok dalej i ubrałam wczorajsze biedronkowe 74
DSCN2224.jpg
na luzie do końca wakacji wystarczy
a że było zimno ubrałam bluzkę z lidla 62/68
DSCN2235.jpg

no ale kurde wygląda normalnie tak jak Gosha pisze ani chudo ani mało :szok:
Więc idę tropem mAtmy że to o proporcje chodzi i się uspokajam i wymieniam powoli garderobę z 68 na 74

mAtma no właśnie te zakładki to jakaś masakra im większy rozmiar tym bardziej z ramion spadają ale mi zaszycie do głowy nie przyszło:rofl2:

Załączniki

• DSCN2224.jpg
    DSCN2224.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN2235.jpg
    DSCN2235.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Karolina bluzka jest 3/4 czy ma Młoda za krótkie rękawy? wygląda na za małą, body identycznie leży na mojej, tylko, że ja nie lubię ściskać, wciskać :-p

a mam wolne dzisiaj, dosłownie rozpusta, Laura od 6 rano domagała się pójścia do przedszkola, Nina właśnie ćwiczy wstawanie przy ławie :-) czekam, aż zaśnie bo mam kupę roboty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry