Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. A wydawało mi się, że powinnam się czuć już coraz lepiej. Dobrze, że akurat mąż pojechał z młodą do teściów i do jutra jestem sama w domu. Przynajmniej się wyśpię, bo jutro nie idę do pracy.
Jakos tak tego nie mialam wczesniej,zorganizowana idealnie bylam, a teraz przychodze z pracy i sie z niczym nie wyrabiam. Dzis nie musialam nad garami stac bo ruskich na dwa dni mialam narobionych,a zamiast tego tylko zakupy zalatwilam, a prasowanie dalej lezy. Masakra, nie wiem co mi sie porobilo... Moze to tez troche w zwiazku ze zblizajacym sie czwartkowym skanem, choc sie nie przyznaje... nie wiem... ale marudze co nie:-
, wczoraj na usg lekarz powiedział że nie może potwierdzić akcji serca. Zarodek miał 16 mm pęcherzyk 27 mm. To dużo za mało jak na 10 tydzień. Ciąża zatrzymała się w rozwoju serduszko nie bije, po raz kolejny dostałam od losu w twarz. Dziś jadę jeszcze na usg z doplerem ale to już tylko formalność przed zabiegiem. Ja nie mam złudzeń bo zarodek jest za mały. Trzymajcie się dziewczyny i dbajcie o brzuszki, mam nadzieję że ja ostatnia odchodzę z sierpniówek.
U mnie jest bardzo różny, raz ciągnący, wtedy jest zwykle przeźroczysty lub lekko mleczny, to znów bardziej zawarty biało-kremowy, czasem jest go bardzo dużo, innego dnia jak na lekarstwo...Tak jak pisze irrison, dopóki nie swędzi, piecze, a sam śluz nie zmienia dramatycznie barwy jest ok:-)