Cześć dziewczęta
,
Zjawiam się przywitać :-). Podobnie jak wronkazz mam ostatnio jakieś straszne deficyty czasowe. Wróciłam do roboty i zupełnie na forum nie styka
Wieczorem niby mam chwilkę, ale ostatnio poświęcam ją na spanie
Zupełnie absurdalnie. Nie lubię zasypiać na wizytowo na kanapie, a potem zwlekać się późną nocą i doprowadzać wszystko do ładu, kiedy winnam już dawno chrapać. Muszę coś z tym zrobić. To jakaś odmiana narkolepsji pewnie. Nie kontroluję jak odpływam. Wystarczy, że się położę i bach. Nie daję się dobudzić. No nic. Dzisiaj się trzymam twardo.
Hahahaha! A ja pamiętam jak dziś, kiedy pisałaś o cudnej wiośnie w marcu, a u nas mróz trzaskał;-) Zawsze są dwie strony medalu. Spoko, jeszcze u Was poświeci słońce. A już na pewno pocieszy Cię jesienią późną, kiedy u nas wygwizduch będzie a u Ciebie miłe, kilkunastostopniowe "ciepełko"
Dokładnie to samo u nas. Jak nie dostaniemy to lumpeks
Dla mnie 20 zł za body to kosmos jakiś, szmacaira jestem pełną gębą;-) Mam taki ukochany ciuch, gdzie firmówki nexta czy kappahla prawie nie noszone mam za piątaka
Ostatnio wyhaczyłam kurtkę na polarku Kappahla za całe 13 zł.
O nie, przepraszam, kupiłam jakiś miesiąc temu w Tesco kurteczkę lekką i zgroza mnie przy kasie wzięła jak musiałam 56 zł. wyłożyć
Masakra.
bejbi współczuję rodzinnych perturbacji
Takie rodzinne "interesy" potrafią wycisnąć ostatnie soki.
weronkazz nie pomogę. U nas póki co, odpukać, bezalergicznie. Biedna Toliśka, alergia paskudna sprawa.
gosha śliczne dzieciaki :*. Na Mani też większość body tak wisi;-) A co do ilości mleka to ja bym się nie martwiła jak kaszki zjada. Mania nie je mleka wcale, nie znosi, nie jestem w stanie w nią wcisnąć pod żadną postacią. Je tylko dwie kaszki na mm dziennie + jogurt naturalny.
summerbaby dzięki za gratulacje, też bym chciała, żeby dobrze wszystko się potoczyło...
Dobrej nocki :*
Zjawiam się przywitać :-). Podobnie jak wronkazz mam ostatnio jakieś straszne deficyty czasowe. Wróciłam do roboty i zupełnie na forum nie styka
Wieczorem niby mam chwilkę, ale ostatnio poświęcam ją na spanie
Zupełnie absurdalnie. Nie lubię zasypiać na wizytowo na kanapie, a potem zwlekać się późną nocą i doprowadzać wszystko do ładu, kiedy winnam już dawno chrapać. Muszę coś z tym zrobić. To jakaś odmiana narkolepsji pewnie. Nie kontroluję jak odpływam. Wystarczy, że się położę i bach. Nie daję się dobudzić. No nic. Dzisiaj się trzymam twardo.Ale mnie wkurzacieAni slowa wiecej o pogodzie! U mnie leje i wieje tak, ze duzy parasol mi zlamalo, a stopni uwaga... 4,7!!!!! To nie zart
czuje zblizajaca sie depresje
![]()
Hahahaha! A ja pamiętam jak dziś, kiedy pisałaś o cudnej wiośnie w marcu, a u nas mróz trzaskał;-) Zawsze są dwie strony medalu. Spoko, jeszcze u Was poświeci słońce. A już na pewno pocieszy Cię jesienią późną, kiedy u nas wygwizduch będzie a u Ciebie miłe, kilkunastostopniowe "ciepełko"

Co d ubrać, ja jak czegoś nie dostaje w prezencie to kupuje tylko w ciuchu.
Dokładnie to samo u nas. Jak nie dostaniemy to lumpeks
Dla mnie 20 zł za body to kosmos jakiś, szmacaira jestem pełną gębą;-) Mam taki ukochany ciuch, gdzie firmówki nexta czy kappahla prawie nie noszone mam za piątaka
Ostatnio wyhaczyłam kurtkę na polarku Kappahla za całe 13 zł.O nie, przepraszam, kupiłam jakiś miesiąc temu w Tesco kurteczkę lekką i zgroza mnie przy kasie wzięła jak musiałam 56 zł. wyłożyć
Masakra.bejbi współczuję rodzinnych perturbacji
Takie rodzinne "interesy" potrafią wycisnąć ostatnie soki.weronkazz nie pomogę. U nas póki co, odpukać, bezalergicznie. Biedna Toliśka, alergia paskudna sprawa.
gosha śliczne dzieciaki :*. Na Mani też większość body tak wisi;-) A co do ilości mleka to ja bym się nie martwiła jak kaszki zjada. Mania nie je mleka wcale, nie znosi, nie jestem w stanie w nią wcisnąć pod żadną postacią. Je tylko dwie kaszki na mm dziennie + jogurt naturalny.
summerbaby dzięki za gratulacje, też bym chciała, żeby dobrze wszystko się potoczyło...
Dobrej nocki :*
Ostatnia edycja: