reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2012

reklama
mój też 10 miesięcy... a mam inne pytanie, czy któreś dziecko budzi się jeszcze więcej niż 2 razy w nocy? Czy tylko mój taki cycek? :/
Marcia gratluję pracy :)

Czesc Dziewczynki ;-) U mnie ostatnio czasu brak. Wróciłam do swoich zajęć, pracowite weekendy a teraz tydzień przed kompem, ech nie ma to jak być na swoim :happy: Kacper rozrabia, szaleje, teraz od tygodnia siedzi u nas mój tata, przyjechał żeby pomóc mi przy Kacprze, jak M jest w robocie, no ale niestety już jutro wyjeżdza.

Marcia, gratuluję nowej pracy!

Mart, wszystkiego naj dla Stasia :tak:

gosha, wszystkiego dobrego dla Tymka, Kacper ostatnio budzi się 2 razy, a był czas, że przesypiał już całe nocki. No ale to przez zęby :-:)-(

Ostatnia edycja:
Tymek nigdy nie przespał jescze nocy więc na zęby nie zwalę :p kurde ma ktoś taką sytuację jak ja?? Majka po prostu wzięła i spała, no nie wiem co z takim gagatkiem zrobić :/

już wyleczony, rzeczywiście spał okropnie, budził się po 10 razy z wyciem ;) a teraz standard czyli 2-3razy :)

Gosha nasz niby miesiąc młodszy, ale budzi się 2-3 razy i też nocki ani jednej nigdy całej nie przespał :D chyba taki typ, ale zauważyłam, że jak zje konkretniej to potrafi obudzić się 1-2 razy na butlę. My na butli jesteśmy więc wiem, że nie budzi się tylko pocyckać tylko zjeść. Może chłopaki muszą się najeść :D

u nas jest pare pobudek ale na takiej zasadzie, że wystarczy dać smoka a jak ma gdzieś w zasięgu to sam sobie wkłada, albo czasami zapłacze to wystarczy zrobić csiiiii i usypia

malinka, gosha, współczuję tych nocy:(
mój mlody się wybudza w nocy ale jak się nie ruszam i udaję że mnie nie ma to usypia sam szybciutko, jak mnie usłyszy że się jakoś przekręcam to zaczyna gadkę i usypianie trwa dłużej, ale ja wyrodna nie idę do niego:zawstydzona/y:
jak mój starszy jest chory to mam przerąbane bo wyje co pół godziny przez całą noc po parę nocy z rzędu:confused2:
przez tą pogodę modlę się żeby czegoś nie podłapał
u nas w mieszkaniu Syberii ciąg dalszy, mam 17/18 stopni, w zasadzie mogłabym równie dobrze mieszkać pod drzewem (pod mostem?), może przynajmniej słońce by mnie trochę ogrzało
młody siedział dziś przy zabawkach w czterech warstwach na kadłubku i rajtuzach ze spodniami i skarpetami na nogach, starszak w bluzce i grubym polarze, a ja na domowe ciuchy narzucam szlafrok bo jest długi i cieplutki.
ile jeszcze mam marznąć?!:wściekła/y:

Marcia, gratuluję pracy!

Aia, jak twoje badania?

Ostatnia edycja:
reklama
Gosha ja wiem ja wiem ja wiem co to jest to klimat na tej naszej wsi jak nic!!!!!! Marcel budzi sie z 2, 3 razy w nocy a noc przespał RAZ!!!!! po szczepieniu jak miał trochę gorączki.

Do góry