kakakarolina
Fanka BB :)
Bejbi wszystkiego naj i uważajcie bo teraz dają mandaty za picie wina w bramie 
nie to co kiedyś

nie to co kiedyśFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie to co kiedyśNo i przez ten upał musiałam w końcu nogi ogolić![]()

bo dopiero mieszkanie nagrzałam do 20 stopni. A jak poszłam z młodym do kościoła to żałowałam w ogóle że zakładałam sandały bo nie lubię jak mam mokre stopy. Za to dziękuję panu z mpk że jak mnie zobaczył z wózkiem na chodniku to odbił na sam środek ulicy żeby nie zrobić nam prysznica.
Oczywiście mamy cierpliwie poczekać do piątku, kiedy to zamknięte zostaną listy z potwierdzeniami, ale nie liczę na nic, bo mętne toto, znaczy proces rekrutacji strasznie. No kto to widział, żeby w XXI wieku, w dobie internetu, ogólnej transparentności, listy były dostępne do wglądu wyłącznie zza rąk kierownika
Grrr. Aż, pachnie szwindlem na odległość...Miła Pani w naszym żłobku 2 wyboru "pocieszyła" nas, że za rok córcia się na pewno dostanie, bo będzie miała pierwszeństwo, jasne, a do tego czasu róbta co chceta...
Jestem nie tyle zła ile zniesmaczona całościową formą owej rekrutacji i całkowitym brakiem przejrzystości. I jeszcze te pseudo samotne matki co im do ślubu nie śpieszno z pierwszeństwem
Aaaaa! Gdzie MOPS, gdzie ZUS, gdzie jakakolwiek weryfikacja, czy mama aby na pewno samotnie mieszka i wychowuje, czy może tylko bez ślubu! Dlaczego u nas wszystko na głowie postawione?!