Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Amna ojej, a co miałaś za operację? może miały się wchłonąć? ale 4 miesiące, to chyba nieee... koniecznie skonsultuj, ale nie babra się nic?
Sopelek no myślałam o Tobie i nie napisałam, będzie dobrze, trzymamy mocno kciuki za dzieciaki, niech jutro się ładnie na ysg uśmiechną do mamy !![]()
Amna biedaczko...Cóż to za partaczyznaSzczyt! Nie znam się na sprawach okołomedycznych niestety. Mam nadzieję, że da się coś z tym zrobić. Bądź tu mądry człowieku, pełen wiary i zaufania...
![]()

ale to lata 80 były i syf w szpitalach, mama opowiadała jak siostrę rodziła, że karaluchy latały jak światło zgaszały w pokoju, heheh jak w krajach trzeciego świata, masakra..W dzisiejszych czasach to skandal.Amna kurde, masakra mam nadzieję, że chociaż nie boli :-( mojej mamie po cesarce ze mną zostawili część łożyskaale to lata 80 były i syf w szpitalach, mama opowiadała jak siostrę rodziła, że karaluchy latały jak światło zgaszały w pokoju, heheh jak w krajach trzeciego świata, masakra..
ale na szczęście od słodkiego mnie odrzuca
a ty to masz z tym TZ, a słuchaj przed tą drugą ciążą wasze stosunki tez były takie? czy nagle mu odwaliło? jakbym usłyszała od mojego, że wyglądam źle, albo coś innego, bym rozszarpała, mój ojciec był identyczny dla mojej mamy, ciągle ja krytykował, za wszystko i mój dobrze wie, że ja sobie nie dam, bo bez niego doskonale sobie dam radę i jeszcze dzieci by nie zobaczył