-Aia- tak, praca i studnia zaoczne to bardzo wyczerpujące, na dodatek na piątym roku urodziłam pierwsze dziecko, oj działo się
Ja kupiłam sobie ciemną czekoladę z LOREAL CASTING CREME Gloss, doczytałam że bez amoniaku więc spoko
Amna - świetne wieści, oby tak dalej, może przy dzisiejszym badaniu nie będzie spało tylko fikało
sopelek83 - o jak dobrze że się odezwałaś i z dzieciaczkami ok, leż sobie spokojnie, odpoczywaj i nie zamartwiaj, będzie dobrze
juditka - w zupełności Cię rozumiem, moja siostra z mężem i dziećmi jest w UK i tak samo tęsknią, brak im rodziny, znajomych. Póki co nie postanowili jeszcze ostatecznie gdzie osiądą na stałe. Tak jak pisały inne dziewczyny, jednak ta stabilizacja finansowa przeważa. Niemniej jednak mam nadzieję, że siostra z rodziną wrócą do Polski.
Moje dwie najbliższe przyjacółki też wyjechały do UK, jaka ja jestem na nie zła, one to raczej nie wrócą. Jedna wyszła za anglika i mają córeczkę, końcem października byłam na ich ślubie w Basingstoke, było super!. Druga z mężem i tróją synów też tam mieszkają, pracują uczą się i nie widzą raczej opcji powrotu. Dobrze chociaż że co roku mogę sie z nimi zobaczyć. Ach takie to życie, trudne często wybory przed nami.
Exotic87 - gratuluje udanej wizyty, mamy podobny termin, choć mi za każdym usg inaczej wychodzi

)
sempe - zazdroszczę tego rodzinnego wyjazdu. Cieszę się że tak dobrze się dogadujecie z mężem i układa wam się, super! Też by mi się przydało taka segregacja ciuchów i papierów w szafach, ale ciężko się zmobilizować ;P
Olga RaQ - ty to masz sny, jak nie dziecko w piekarniku to super szybki poród

) na dodatek z takimi szczegółami, ja to przez mgłę zawsze pamiętam sny..
Mam nadzieję, że wasze "niesnaski" szybko miną, a mąż ładnie przeprosi. Oj nie lubię takich sytuacji
elka2306,
majusia_84 - witajcie!