anikaaa
Aktywna w BB
Jem jak mnie zaczyna boleć gardło, albo w ogóle zaczyna pobierać jakieś przeziębienie. Tylko trzeba z tym miodem uważać, bo jak wiadomo w ciąży trzeba uważać na cukier...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj KochanaCześć dziewczyny
Trochę już was czytam ale jeszcze nic nie napisałam. Więc zaczynam:
Jestem z Poznania mam 28 lat, to moja pierwsza ciąża.
Termin mam na 15sierpnia wg OM, ale owulacje miałam 20dnia.
Wczoraj miałam USG genetyczne i wg lekarza wszystko świetnie NT1,7mm dzidzia 62mm. Teraz czekam na wyniki PAPA i wszelkie obliczenia, ale bez nerwów.
Najprawdopodobniej chłopak-wg USG, ale soda się nie spieniła)
Jest to moja pierwsza ciąża, więc już zaczynam się stresować porodem, gdzie z kim, jak, czy ze znieczuleniem(nie wiem czy gdzieś w Poznaniu dają), czy iść do szkoły rodzenia itp...
Może mamuśki, co rodziły w Poznaniu coś mi pomogą. Sempe, ty masz chyba największe doświadczenie prawda
Trzymam cały czas za Was wszystkie kciuki...
ja co kilka dni jem platki kukurydziane z miodem, w malych ilosciach, nie przesadzajac oczywiscie ze mozna, nie doczytalam zeby byl zabronionyDziewczynki, czy w ciąży można jeść miód?![]()
pomagaj!!!kruszki - chyba będziesz musiała jednak moderować tą tabelą bo wystarczy, że dwie dziewczyny równocześnie wypełnią i już będzie rozbieżność. I dzięki za pomoc ;-) i marci też :-)
tak jest !Jem jak mnie zaczyna boleć gardło, albo w ogóle zaczyna pobierać jakieś przeziębienie. Tylko trzeba z tym miodem uważać, bo jak wiadomo w ciąży trzeba uważać na cukier...
pomagaj!!!

to badanie to taki etap osiągnięty. Najpoważniejsze wady wykluczone 15 tydzień sobie leci to już nie przelewki
normalnie szczęśliwa jestem jak nie wiem co. Teraz to już mogę o imionach myśleć ech jak się cieszę, że znów będę miała bobasa tarararararawiesz jakchętnie, tylko jak?![]()