Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanko...
Od jakiegoś tygodnia mam czasami takie jakieś bóle podbrzusza...tak mnie ściska czasami mocniej innym razem lżej.

Też miałam dodatkową wizytę u doktora, bo mi się brzuch stawiał i mnie bolał okrutnie, tam, gdzie rana po poprzednim cięciu... dostałam magnez i jest lepiej, ale w tej chwili właśnie mnie boli, bo siedzę na złym krześle, ehhhhh, tyle, że podobno będzie lepiej, jak ta rana pójdzie pod brzuch to przestanie boleć 

dziewczyny czym ratowalyscie gardlo? tak mnie boli ,ze sliny przelkac nie moge![]()
LeRemi ja też już poczułam te bąbelki, właśnie się zastanawiałam czy to jest to, takie jakby bańki pod skórą brzucha. Ale ewidentnie coś zupełnie innego niż wzdęcie, takie jakby gilgotanie... czyli to już jest to?![]()
ja mysle ze mozna, zalezy ile miejsca tam w srodku ma dzidzia, 10cm to juz calkiem sporo, zalezy jak sie obkreca, jak slucham serduszka to slysze jak robi 'fale'ruszajac sie, ruchy mocne to pewno jeszcze kilka tygodni, ale takie podmuszki, i mazniecia to mysle ze tez czuje, tym bardziej ze sprawdzam gdzie dzidzia jest, i zgadza sie moje czucie z obszarem w ktorym sie znajdujeja nie sądzę że można czuć ruchy jak dziecko ma niecałe 10cm i sobie pływa w wodach płodowychchoć kto wie
ja w pierwszej ciąży poczułam po końcu 4 miesiąca, czyli na początku piątego (liczone na oko, kalendarzowo) - a jeszcze nie byłam wtedy pewna czy to to, dopiero jak się na dobre zaczęło to się przekonałam że to to, teraz próbuję wyczuć ale nic, cisza
![]()