Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po twojej wizycie bede i ja spokojniejsza.Exotic sytuacja nieciekawa.Oby piesek sie znalazl.Olga a moze pies sie czyms zakul,chociaz nie bo wtedy okoinaczej by wygladalo.Nie piszesz nic jak tam Natalka ,czy ma mniej krostek?Fajnie masz ze coreczka sama potrafi sie zabawic.Ja to nie wiem jak dam rade z kolejnym szkrabem.Luizka nic nie jest samodzielna.Jak juz nie chce jej zabawiac bo nie mam sil i cierpliwosci to jest wrzask i mi jej szkoda,wiec ulegam.Kolko sie zamyka.Zaluje ze nie rodze na wiosne .Siedziala bym z nimi na dworze i bylby spokoj kilka miesiecy chociaz.A tak to lipa.Sierpien,wrzesien i siedzenie w domu.Marcia podziwiam za odwage przy wyrywaniu zebow.Ja na szczescie jeszcze nie musialam ale jak przyjdzie mi kiedys wyrwac to niewiem
no i gratuluje synka.U mnie tez pewnie bedzie chlop,bo wywrozony;-)no i wpierdzielam slodkie a z Luizka jadlam kisielice wszelkiego rodzaju.Dorota ja nie wiem jakim cudem udalo ci sie zrobic to wszystko w ciagu pol godz
Toz to bieg od samego rana.No ale tak to jest jak na glowie dzieci,dom i praca.Mowicie ze wam cos sie robi jak siedzicie w domu tydzien.Tez tak mialam.Mialam wolna sob i niedz to doslownie mnie nosilo.Pracocholizm mi sie udzielil chyba.Bo 10 lat w pracy a potem nie wiadomo co ze soba zrobic.,pustka taka.Czas robi swoje ,juz przywyklam.Nie tesknie tyle za praca,co za wyjsciem miedzy ludzi.Bardzo mi tego brakuje.Cos jeszcze mialam komus odpisac ale zapomnialam
No ale tez ciagle wyciagam cos z lodowki albo z szafki dla siebie i Luizki i szamiemy tzn przewaznie ja .Ruszam buzia na okraglo jak chomik .i tak tu talerzyk,tam papierek,tu okruszek i balagan sama sobie robie.Cos czarno widze to moje obzeranie sie.Ale od jutra koniec!Zamiast batona-jablko.Ps. to postanowienie ciagnie sie juz za mna 3 tyg i tak zawsze jest,ze od jutra zaczne zdrowe odzywianie:-)Pewnie otrzezwi mnie dopiero pomiar glukozy i wynik ponad norme po godzinie

etam trzeba wreszcie chałupę ogarnąć 
, że kiedyś to natura decydowała, selekcja naturalna itp....to takie upokarzające,że o każde zwolnienie trzeba się prosić 
dziewczyny czy tylko ja mam takie szczęście do "nienormalnych" ginekologów??!!!
Teraz zapanuje porzadek ;-) . Zaraz przejrze co naskorbalyscie lobuzy