P
polisia
Gość
hej
tak Was podczytuję jedną nogą, bo drugą to bardziej we wrześniu siedzę
ale ostatnio na usg wyszło 28.08 więc tak będę sobie podczytywać 
Stokrotka pytałaś o lekarza na tarchominie, to ja szukałam wielu opinii w końcu chodzę (tylko na usg) do kliniki dormed, mają stronę, trzech lekarzy. Normalnie chodzę na nfz, ale na dodatkowe usg tam, ceny ok, więc chyba mogę polecić.
Dorotak mi to dwie śliwki pomagają, po całej paczce chyba nie wiedziałabym jak się nazywam
Stokrotka pytałaś o lekarza na tarchominie, to ja szukałam wielu opinii w końcu chodzę (tylko na usg) do kliniki dormed, mają stronę, trzech lekarzy. Normalnie chodzę na nfz, ale na dodatkowe usg tam, ceny ok, więc chyba mogę polecić.
Dorotak mi to dwie śliwki pomagają, po całej paczce chyba nie wiedziałabym jak się nazywam
ale tak jest ze szewc bez butów chodzi!!!
widzę że niejednej narobiłaś ochoty. Mnie zresztą też. Ale mąż wrócił z delegacji więc się dzisiaj wyżyję, bo się ogromnie stęskniłam!!!

Katar mam porażający. Nie mam pojęcia skąd się tyle tego dziadostwa bierze?! Dmucham, dmucham, dmucham i nic...Ciągle to samo. Ba! Nawet powiedziałabym, że coraz więcej...Pisałyście kiedyś o jakimś wyśmienitym środku na katar, który można stosować w ciąży. Szukałam forum, wertowałam, ale nie znalazłam :-( Będę wdzięczna za ponowne info.
Jej, mam nadzieję, że się trochę podreperuję, bo przecież to będzie masakra z tym cieknącym, czerwonym nochalem